ampak čist zares
Ej, pridem s sestanka in kaj berem…. Perla, jest pa jezen nate? Na mojo sestr’co?….. Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooooooo…. le zakaj, naj bi bil jezen…. Sorči, res… Perla, fajn se mej, jest šibam spet nazaj na en drug sestanek…… pa sorry, res nisem neč hud :))))))))))))) al pa jezen nate :)))))))))))
Čau, pa enga cmmmmmmmmmoooookca!
Jani
Heljouuuu!
No, zdej sem ugotovil, da me nič ne teži, da nisem na nikogar jezen (Perlaaaaaaaaa), da ste mi vsi absolutno zanimivi (Saraaaaaaaaa) :))))) (moram delat smeškote, da se bo vidlo da se smejčkam :))))) pa da komaj čakam, da bo ura zutrej spet 6, da bom lahk tuki gor visel…..
Ldje, pa res nisem jezen, ne :))))
Čau, pa cmokca, pa lupčka, pa sončka (Mi ga pa mal mamo :))))))
Jani
Veš Sara, lansko leto je moj sedemletni maček, že meseca novembra odšel od hiše. Verjela ali ne, vedno se je vračal najkasneje čez teden dni. Tokrat se je vrnil meseca februarja, pa reci kar češ. Res pa je, da sem ga vmes enkrat po naključju srečala v eni izmed sosednjih ulic, na hitro mimogrede, tako da sem bila pomirjena, saj sem vedela, da se zadrzuje nekje v bližini. Srčno upam, da je tudi v vaših primerih tako. Sicer pa tako kot sem te že prosila, ko pridejo domov, sporoči.
Lp, Jana
Forum je zaprt za komentiranje.