Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija amis uporabniki-se splača?

amis uporabniki-se splača?

Lp!

Mene zanima amis internet in telefonija…sem že gledal kateri paket bi vzel, verjetno je ceneje kot če plačujem posebej net in telefon pri telekomu.

Ampak mi dosti kličemo s stacionarnega na mobilne telefone in ne vem, če se mi ravno splača. Amis klici oz. v SLO fiksna omrežja je 24h/dan brezplačno, klici na mobije pa se posebej zaračunavajo in ne vem, če se mi splača preiti na to ali ne.

Kaj pravite vi? Imate kake izkušnje?

Kako naj izračunam, če se mi to splača napraviti oz. koliko bi plačal tako za telefon?

Hvala in lp

Če je linija stabilna, bo zelo dobro delovalo. Če ni, je itak vseeno kateri ponudnik bo tvegal svoj ugled na taki povezavi.

Tri leta bila pri Amis-u in bila zelo zadovoljna, vedno je delovalo BP, zdaj smo pa na optiki in tudi dela OK.

Vse variante so cenejše od fiksne telefonije Telekoma. Ne razumem ljudi, ki imajo internetni priključek in obenem plačujejo Telekomu oderuške mesečne stroške…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close