Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Amis internet in telefonija

Amis internet in telefonija

Pozdravljeni,

preko Amisa imam ze eno leto in pol internet, sedaj pa razmišljam, da bi tudi telefon preklopila na Amis (in prekinila Telekomovo naročnino). Kakšne izkušnje imate? Je kje kakšna zanka? Razmišljam pa o paketu za 27,90 € (sedaj plačujem za Telekomovo naročnino in internet 27,30 €; pri Amisu pa je v to ceno vključenih 700 brezplačnih minut na mesec). Televeizje pa žal ne morem imeti preko Amisa.

LP in vnaprej hvala

Znanka je naredila tako kot ti želiš. Imela je samo problem s tem, da takoj ko je na Telekomu povedala so ji isti dan izklopili telefon, čeprav ne bi smeli. Izgovarjali so se da mora vse skupaj urediti Amis. En teden je bila brez telefona, potem pa so ji priklopili in to je to. Telekom zna nagajat, ker se vsak bori zase.

Pravkar so nam priklopili Amisov paket 4 mega. Jupi, ko šiba!

Ni zanke, tudi jaz sem ga naročila le kot pravi predhodnica, trajalo je .. 1 mesec da so vse priklopili nazaj (in ne 14 dni kot to obljubljajo), sedaj dela super-sem zadovoljna

aja pa PAZI tistih 700 minut je le znotraj AMISA!

Tudi mi smo na Amisu, pa če sem moža prav razumela, velja za vsa stacionarna omrežja.

lp, ana

Jaz imam Amis telefonijo in internet, zelo sem zadovoljna zaradi brezplačnega telefoniranja po Sloveniji, če pa kličem v tujino, pa je tudi zelo poceni. Glede na to, da je telekomova naročnina 11 eur, Amis pa 2.99 eur, mislim, da takoj lahko prekličeš Telekom ;o)).

Lp in srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close