Amis-čisto sranje
Občasno pa res povsod prihaja do motenj pri tem ali onem operaterju.
Jaz imam že leta in leta AMIS in sem z njimi več kot zadovoljna, če imam težave pokličem, dobim odgovor, in to je to….
Kakšen razpad neki? joj, eni pa res iz vsake muhe delate slona, ampak res! vi bi kar razpad, revolucijo, zato, ker vam točno tisto minuto, ko ste si naprdnili met net delujoč, pač ne deluje…
Si spregledal(a), da tudi linija ni delala??? (Sicer morda tebi, ki ti vse uspe, uspe priklicati tudi ves večer nedelujočo linijo…) In ni bila minuta, bil je ves večer in to nedeljski večer! Pa smo res čudni, da bentimo. Saj morda bi bilo res treba reči namesto ‘čisto sranje’ – ‘umazano sranje’, morda driska?
Si spregledal(a), da tudi linija ni delala??? (Sicer morda tebi, ki ti vse uspe, uspe priklicati tudi ves večer nedelujočo linijo…) In ni bila minuta, bil je ves večer in to nedeljski večer! Pa smo res čudni, da bentimo. Saj morda bi bilo res treba reči namesto ‘čisto sranje’ – ‘umazano sranje’, morda driska?[/quote]
eni smo malo bolj potrpežljivi, veste…tudi jaz sem redni plačnik internet storitev, pa se je tudi pri nas (BS3) zgodilo, da smo bili dan dva brez povezave, pa kaj potem? saj ni konc sveta in zato ni operater zanič, saj kot berem se to dogaja VSEM operaterjem, ja?
Malo več potrpežljivosti vam ne bi škodilo….
Amis samo zavaja. Sedaj recimo ponujajo “akcija, do 14.11” trojček optika, 150 tv programov, net, telefon zastonj…itd, prvih 6 mesecev za 11 eurov, naprej po…48 ali nekaj takega. Reklame se vrtijo po TV, so v tiskanih medijih, celo po pošti pošiljajo ponudbe…dobro, sem si mislil, bilo bi manj kot placujem sedaj, mogoce pa bi poklical in se zmenil (kar obljubljajo)…
No ko sem klical, mi gospodič prijazno pove, “eh loh po 15.11 pridemo kej pugledat…” pa sem vprašal, ampak akcija je do 14.11. ali bo potem še to veljavno? Mi pravi “eh sej bojo pa kere druge akcije takrt…a lih to hočte?”…mislim, a je to normalno?
Sam imam doma Telemach, v podjetju pa T-2. Oba sta slabša kot bi pričakoval, sploh ko gre za reševanje “sporov” ali problemov z linijami itd. Je pa res, da v 90% dela vse ok, tako net, kot TV in telefon, ko pa se v tistih nekaj % zaplete, pa pride na plan kup slabih stvari.
Telemach se mi je zameril, ker ponujajo “brezplačno” poskusno obdobje za določeno stvar, in v kolikor bi se odločil, jo po poskusnem obdobju naročim… Vse lepo in prav, no pa vendar, kljub temu da je nisem naročil, (konkretno gre za HBO-jeve programe, ki jih lahko gledas preko neta kjerkoli pol SLO in Balkanu), so mi pri naročnini zadevo vseeno zaračunali. Ko sem se pritožil, so mi (po cca. 15 klicih ter prevezav od osebe do osebe) obljubili dobropis pri naslednjem računu. Dobropisa ni bilo, je pa prišel popravljen, nov račun. Ker imam trajnik, so mi na banki odtrgali kar oba zneska, čeprav sem jih opozoril, da so obljubili dobropis in ne nov račun. Nakdnadno mi je bil potem spet obljubljen dobropis. Naslednji mesec, je prišel nov račun, spet previsok, in šele po naslednjih 30+ klicih, smo zadevo nekako uredili…do naslednjega meseca (se bojim). Drugače internetna povezava, tv, telefon…vse deluje skoraj brez problemov, se pa dogajajo izpadi, kar pa je povsem normalno.
V pisarni sem vzel T-2, samo net (optika), ker drugega ne rabim. Prišli so fantje, naredili nekako napol (ob besednjaku “pičku materinu, kera kurčeva napeljava je to, ker kurac je to delu kle”, čeprav gre za skoraj novo stavbo), tak odnos pred stranko mislim da ni primeren… Zadeva je en dan potem delovala, potem je vse skupaj “crknilo”…na telefon za pomoč se ni nihče javil, zadevo so nekako popravili šele v roku enega tedna…zalostno. Zahteva za dobropis sledi, kak bo odgovor, bomo še videli.
Net sicer sedaj dela brez težav, tako da s tega vidika sem zadovoljen.
Koga izbrati??? Težka bo…
Naj dodam da imam Telemacha, poln kufr.
Posebej, kar se telefona tiče. Dela ali pa tudi ne. Nonstop neka resetiranja,
zvečer, verjetno dela na sistemu, PC upočasnjen … skratka … šla bom proč
in glej ga zlomka, ravno na Amis sem nameravala, saj ga frendica zelo hvali 🙁
Na koga se človek sploh lahko zanese?
Pepita, lahko ti delam krivico, ampak res velikokrat vidim, da stvari boljše delajo, če se jih manj dotikamo. Eni pa radi stalno nekaj spreminjajo in imajo zato pogosto težave.
Eno vprašanje: imate opremo na neprekinjenm napajanju (UPS)? Električna nihanja so tudi lahko razlog za nihajoče delovanje.
Forum je zaprt za komentiranje.