Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ameriški nacionalni parki ZDA

Ameriški nacionalni parki ZDA

Pozdravljeni!

Zanima me, ali ima kdo izkušnje s takšnim potovanjem, kot ga sicer nudi več popotniških agencij (npr. Shappa). Sama si že doolgo želim ogledati nekaj takega, a ker v tem primeru nimam potovalnih kameradov, solo pa sem ne bi šla, mi preostane tale varianta:

http://www.shappa.si/potovanja/amerike/potovanje-zda-nacionalni-parki.html

Če ima kdo izkušnje (oz. je potoval solo), naj mi prosim napiše nekaj izkušenj..hvala!

Pozdravljena,

mi smo sicer potovali v lastni režiji, zato samo povem, da so vsi ti nacionalni parki zelo lepi in vredni ogleda. Pokliči na agencijo in se pozanimaj. Mogoče je pa še kakšna oseba, ki bi tudi šla na tako potovanje sama in zbira pogum….

Mojcej, lepa hvala za odgovor!
Imam nekaj vprašanj gled potovanja – ali mi lahko prosim zaupaš mejl, da ne bomo smetili foruma tukaj. Hvala in lep pozdrav, Katya

katya1

pred dnevi sem ti poslala ZS, si dobila?
Drugače pa lahko tukaj vprašaš, saj je zanimivo za vse.

Skoraj identično zadevo smo speljali v latno režiji za več kot polovico manj $$$in €€€.

S tem da smo povratno karto do Phoenixa plačali (iz Munchna) cca 570€.

popotnik11

Se strinjam s tabo, tudi nas je prišlo precej ceneje, saj smo potovali v štirih, ampak katya 1 je izrecno povedala, da nima “potovalnih kameradov”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close