Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ameriški amazon – a se držijo dostavnih rokov?

ameriški amazon – a se držijo dostavnih rokov?

A je kdo v zadnjem času naročil kaj z ameriškega amazona? A se držijo rokov ali pride roba kaj prej? (sm nestrpna kt sto m..:))))))

Pride prej. Konec marca sem knjige dobila v enem tednu. So bili tudi na carinski pošti pridni :-))).
Lep pozdrav,

Alenka

Alenka, hvala ti, polepšala si mi dan!:) 🙂

Čisto odvisno kakšno knjigo naročiš. Če je bolj strokovna, ponavadi že ob naročilu napišejo čas dobave, ki je ponavadi 4 – 6 tednov. Lahko pride prej, lahko pa kasneje. Recimo, da mi eno čakamo že 7. teden. 🙁

kaj se da tudi v kaki knjigarni naročit te knjige, tako da oni naročijo, ti pa raje knjigarni plačaš? po možnosti knjigarna v mb..ker meni ni ravno moje številke kreditne kartice not za vnašat…ne vem, nimam dobrih izkušenj s tem 🙁

ja, no… recimo, da se tudi da, samo mi smo (sedaj že prispelo) knjigo naročili preko amazona in je bila cena s poštnino vred 27.900, medtem ko bi jo preko DZSja dobili za 36.000.
pri nas zaenkrat še ni bilo težav glede kreditne kartice…

kolikor vem, ima to možnost samo Konzorcij v Ljubljani, za v Mariboru še nisem slišala, da bi se kje dalo.

Tudi v knjigarni Behemot (LJ)lahko naročiš knjige, cena ni bistveno višja kot če naročaš po Amazonu, pa še zelo prijazni so.

Imajo pa vse večje internetne knjigarne kar solidne varnostne ukrepe. Zaenkrat še nimam slabih izkušenj s kupovanjem na spletu.

New Report

Close