Najdi forum

AMC posoda

Živjo vsem skupaj!

Zanima me, ali je kdo med vami, ki uporablja AMC posodo. Kako je z njo zadovoljen, ali se investicija v to posodo resnično splača (zdrava prehrana, prihranek časa itd). Na predstavitvi je to vse super in lepo, ampak cena pa ni tako nizka, da bi zgrabil takoj z obema rokama.

Hvala vsem za odgovore.

Hmmm….vse lepo in prav dokler kuhajo drugi, ki so te kuhe vešči. Moja sestra je kar lepo premoženje pustila v AMC posodi….. Mi smo velikokrat kaj zasmodili…
:-)))
Posoda je res super, le navaditi se je moras. Vsekakor pa moras pozabiti na plinske gorilnike, ki so absolutno premočni za to posodo, pa še uniči jo. Moja sestra je kupila atmosfero, ki je resnično super…no, sedaj pa se je izkazalo, da je sploh ne bo rabila, ker je kupila steklokeramično ploščo.
Torej, če nameravaš kupovati to posodo, se odloči za eno malce večjo (da lahko kaj skuhaš za 4 osebe), ter “sekoquick” pokrovko (je zares krasna in uporabna), ter eno nižjo posodo z navadnim pokrovom….kaj več pa je brez pomena.
Mi smo kuhali zelenjavo na sopari s sekoquick pokrovko, v nižji posodi (ponvi) smo pekli meso, največkrat polpete….. Tudi makarone smo kuhali s sekoquick….kaj več pa nismo poskušali ampak smo raje kar navadno kuhali.

Vsekakor premisli kaj boste rabili, kajti je zelo draga posoda, je pa vsekakor vredna svojega denarja.

lp

Sedaj me pa resnično zanima kakšen plin imate! Jaz že pet let kuham v AMC posodi na plinskem štedilniku, pa je posoda še vedno enaka kot je bila (nič uničena, črna itd..), pa tudi nič se mi ne prismodi ali zažge!

LP, SAŠA

Ja, to pa skoraj ne verjamem.

Posoda se je obarvala po dnu (ni postala črna). Pa večkrat se nam je na začetku prismodilo, ker smo pozabili hitro zmanjšati ogenj, pa še odstavljati smo mogli kar naprej, ker je kazalček na termostatu takoj presegel zeleno polje (in to na najmanjsem plinu).

Lahko verjameš,
po petih letih kuhanja dno posode ni popolnoma nič obarvano. Res pa je, da mora biti plin na minimumu ko kuhaš. Veliko vlogo pri tem pa igra količina hrane v posodi. Če napolniš posodo s hrano malce čez polovico bo kazalček na termostatu lepo počasi napredoval proti zelenemu polju. Če pa je količina hrane večja se to zgodi veliko hitreje. Zato je primerneje kuhati hrano v večji posodi kjer omogočimo enakomerno kroženje zraka.
Glede plina pa takole, če uporabljate plin v jeklenkah so mu lahko dodane razne primesi, ki povzročanje obarvanje posode, pri napeljavi mestnega plina pa tega ni, preverjeno!
Prav tako ima plin v jeklenkah večjo kurilno moč kot mestni plin in morda ravno zaradi tega vse te razlike.
Obilo dobro pripravljene prehrane, SAŠA!

Ja, res uporabljamo plin v jeklenkah….

Zivjo,
v nasi kuhinji imamo amc zen okoliu 15 let, res da ne kuhamo vsak dan, ampak posoda je kot nova. Moje izkusnje z njo so samo pozitivne; najprej sem jo uporabljala na plinskem kuhalniku, seedaj imamo plosco, pa neke pretirane razlike niti ni; vsaj v povezavi s posodo ne.
lp,
Tanja

Kot Tanja imamo posodo že vrsto let in nobene slabe izkušnje. Najprej moja mama, ko pa sem se pred dvema letoma poročila in šla na svoje, sem jo dobila za poročno darilo. Brez te posode ne grem niti na dopust, če vem, da bom tam morala kuhati. Definitivno bi jo kupila tudi sama, pa je na srečo najbrž ne bo treba, saj me bo najbrž preživela. Kljub vsemu pa je treba predstavitve jemati z rezervo, se strinjam. Jaz predvsem pašte nikoli ne kuham na tak način.

Obilo užitkov pri kuhi.

Mateja

Zakaj ne rabiš atmosfere, če imaš steklokeramično ploščo?

Ker je isti učinek, ravno tako lahko steklokeramično ploščo natančno uravnavaš, kot tudi atmosfero……edino, če imaš hrano za popeči na vrhu, potem je vsekakor boljša, kot pa da segrevaš pečico.

Ali posodo AMC prodajajo tudi v kakšni trgovini ali jo moram kupim samo pri posredniku?

Ali lahko kdo napiše kakšno kontaktno številko? klicem in se skoz faks vklaplja!

Ali lahko kdo napiše kakšno kontaktno številko? klicem in se skoz faks vklaplja!

070-819-829 to je številka od ene agentke!

Pozdravljeni!
Posredujem Vam št. AMC agentke 041-456-654

Pozdravljeni!
Mene tudi zanima AMC-posoda ali kdo ve kakšne so cene te posode,vem da obstajajo različni kompleti vendar bi vseeno vsaj okvirno ceno,da vidim če bi šlo finančno skozi pa hvala

POZDRAVLJENI UPORABNIKI AMC SISTEMA ZA KUHANJE.
ŽE 17 LET SE UKVARJAM S TEM ČUDOVITIM IZDELKOM IN VEDNO SKRBIM ZA NAVDUŠENJE
STRANK NAD UPORABO.NAŠ CILJ JE, DA NAŠE STRANKE MAX. IZKORISTIJO VSE PREDNOSTI NAŠEGA IZDELKA IN TO Z OSEBNIM SVETOVANJEM IN PO NOVEM TUDI TEČAJEM KUHANJA.
ZA KAKRŠNO KOLI INFORMACIJO SEM VAM NA RAZPOLAGO.
VAŠ SVETOVALEC.
PETER PAOLI
KONTAKT:
TEL: 040 603 336 ALI peter.paoli@yahoo.com

pozdravljeni!
Če iščete kontaktno številko za informacije, je 041 636 604, ali 02 473 10 04

pri posredovanju stacionarnega telefona je prišlo do napake.
pravilna tel. št.je 02 473 01 04

Še en kontakt 070 860 418 in zanimiva stran z recepti http://www.topis.si/blog/[/url]
.

Hvala za omembo moje strani. topis.si[/url]

Živjo

sem zelo navdušena nad AMC posodo, samo nad ceno pa niti približno ne. Je še kje kakšna druga opcija posode ki je primerljiva in kaj cenejša? Če kdo pozna bi prosila za info.

hvala

Srečno, zdravo in uspehov polno leto 2011. V želji, da boste poskrbeli za zdravo in pravilno pripravljeno hrano, kar je seveda dobro za vas in vašo družino, smo vam na razpolago ob klicu ali preko maila. Štajerska, okolica in preostali deli Slovenije! Naša naloga ni prodaja, temveč osveščanje ljudi, da boste naredili, kar je za vas in vaš žep najbolje: varčevati, obenem pa uživati, kot pri pripravi živil(kuhanju/pečenju), pa tudi pri prehranjevanju. e-mail: plamenec@amis.net, gsm 041 636 604, tel.:o2 473 01 04, Dušan Fras. Z veseljem vam bomo brez obveznosti pokazali, povedali, oziroma, če ste že naš uporabnik, vas naučili izrabiti amc sistem, ter odgovorili na vsa vaša vprašanja. Lep pozdrav, Dušan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close