Najdi forum

amazon

Halo,

mene pa zanima, katere knjige kupujete večinoma na amazonu. Jaz sem danes kupila dva ljubezenska romana od Nicholasa Sparksa. Upam, da ju dobim kmaalu in predvsem nepoškodovana (to je bilo moje prvo naročilo). Kakšne so vaše izkušnje?

Lep poletni pozdrav,
Barbara

pri amazonu sem do sedaj kupila en slovar pa nekaj dvdjev. roba je prišla nepoškodovana. jo dobro zavijejo. slovar ni bil ravno najbolj pameten nakup, ampak za to sem pa sama kriva ; / drugače sem pa zadovoljna z njimi.

Mene pa zanima, koliksna je bila postnina. Rad bi kupil dva slovarja, pa se bojim, da bo postnina deset jurjev. Koliko si ti placala? Pa se to a si narocila iz UK amazon al USA amazon? Hvala za odgovor!

navadno kupujem na britanskem amazonu. poštnina npr. za slovar je bila nekaj manj kot 10 funtov (to je okoli tri jurje in pol). saj ko boš naročal, ti bo tudi napisalo, koliko je poštnina. naročilo lahko potem tudi prekličeš.

Knjige vedno pridejo v brezhibnem stanju. Že dolgo naročam na britanskem in nemškem Amazonu in niti enkrat se še ni zgodilo, da bi bila knjiga kakorkoli poškodovana, niti najmanj ne.

Mene pa zanima, ali je poleg poštnine za knjige potrebno plačati še carino? Naročila bi rabljene knjige pri Alibrisu, ampak kolikor vem, so oni v ZDA – ali to pomeni carino in koliko?

Jaz sem naročila spomladi dve knjigi, vendar v USA. Prvič je bila boljša ponudba (če sem vzela dve knjigi je bil še popust), polega tega je bil transport cenejši, kot če bi naročila iz Britanije, kar me je izredno začudilo. Carina pa je bila okoli 1700 sit. Bila sem zelo zadovoljna, saj sem prejela točno v potrjenem dobavnem roku. Še bom naročala.

lp, Valerija

No, bom še jaz pristavil pisker:
a je kdo kupoval slovarje pri ?
Gre za to, da želim kupiti elektronski ruski slovar, in ga preko Amazona ne želijo poslati v Slovenijo. Potem sem ga našel pa še cenejšega na tej strani.
Kaj izkušenj?

New Report

Close