Always
Očitno nisem edina razčarana nad novimi “za vsak slučaj” alwaysi. Zdaj sem si skombinirala takšno nadomestilo: za v začetku in na koncu imam DM-ove (jessa) brez krilc, za srednje dni pa carefree supre plus – to so ta večji. In kolikor so carefree dražji, so jessa cenejši, tako da me tudi cenovno pride nekako na isto.
Iščem pa še ustrezno nadomestilo za nočne alwayse. Doma imam ene par načetih paketov, pa nobeni niso taki… Še najbolj zanesljivi se mi zdijo libresse, so pa malo bolj trdi. Mogoče ve katera, če se dobijo nočni carefree?
Jaz sem se pa ravno jezila ta vikend nad vložki, pa vidim da nisem edina. Ožulijo, dražijo, en čuden vonj se ustvarja, šumijo in da ne omenjam, da nočni ne zdržijo močnejših tekočin. Skratka to se mi še ni zgodilo. Treba bo zamenjat, pa se mi sanja ne za katere vložke bi menjala. Kateri so najbolj podobni starim Always?
Za vse ljubiteljice “starih” allways-k:
V Mullerju lahko kupite allwayske, ki so narejene v Nemčiji (piše na embalaži!); so nešumečke, sicer brez “modre cone”, a vseeno zelo dobro vpojne in mehke…..So tudi v drugačni embalaži kot tiste, ki so na voljo po drugih trgovinah……
Drugače pa: zame so zakon vložki Carefree -pri pintah ne šparam, raje kupujem dobro preverjene,pa čeprav so najdražje….Sploh tiste za “light flow”, ki so lahko ali tanga ali pa za navadne hlačke – nimajo plastične folije, tako da spodaj res “dihaš”, ne pride pa nič skozi….
S Cartherine je pa tako: meni se je že dostikrat zgodilo, da se lepilo na sp. strani vložka ni dobro sprijelo s spodnjimi hlačkami – sploh krilca. In potem se je vse zgrbančilo in ni služilo svojemu namenu…Kar pa zna biti ponoči zelo neprijetno :-((
Sem pa vesela, ker po tretji nosečnosti lahko spet uporabljam tampone; po prvih dveh jih nisem mogla, ker je bila krvavitev zelo gosta in je tampon služil le kot “zapora”….No, ja – bodi dovolj ;-)))))
Lep dan,
Vena
Forum je zaprt za komentiranje.