Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Aloe vera gel

Aloe vera gel

Živjo!

Mene pa zanima, če je katera že kdaj uporabljala po sončenju gel od Aloe vera (sama sem ga videla samo v lekarni)? Namreč lani sem v lekarni spraševala, če imajo kaj za po sončenju oz. bolj za blažiti opekline in mi je omenila ta gel, ampak potem sem si kupila navadno mleko za po sončenju od Nivee. Zdaj pa premišljujem, da bi si ta gel od aloe vera kupila za letos in ga imela za nego kože po sončenju. A ima katera izkušnje z njim?
Hvala za mnenja!

Ja dober je. Ne vem, ali misliva istaga. Ta, ki ga imam jaz, je modre barve.Res pomaga, hladi, jaz sem ga uporabila tudi takrat, ko sem se poparila, in ti povem deluje. Oblaži.

Ja, če si ga kupila v lekarni, potem imava sigurno v mislih istega, ker jaz ga drugje sploh še nisem videla. Je pa v ful veliki embalaži in s pumpico, pa take modro-zelene barve.
Sem pa danes dobila nov DM-ov katalog in sem notri videla, da imajo zdaj po novem tudi v DM-u nek hladilni gel po sončenju z aloe vero od Hawaiian Tropic. Pa še neka podobna zadeva je z aloe vero, kumaricami in melono, tudi hladilni gel za po sončenju, tako da bom verjetno kar nekaj od tega kupila. Potem bomo pa videli, kako se to kaj obnese.
Čeprav malce dvomim, da taki hladilni geli kaj zelo negujejo kožo in podaljšujejo njeno porjavelost, prej bi rekla, da jo samo hladijo in omilijo opekline. Kaj pa ostali mislite?

Jaz mam od Vichy in ti hladilni geli so za opekline-pa so super!
Mela sm totalno opečene prsi (niti zob si nism mogla umit, k nism mogla rok dvignit), po uporabi tega gela sem se počutila, kot bi se ponovno rodila :))
Za tega od aloe vere pa ne vem, če je hladilni gel, je za opekline.

Jaz pa uporabljam od Fruit of the Earth, 100% gel brez dodanih barvil. Pomaga tudi pri pikih insektov, odrgninah….

Punce najbolj vam priporočam L´occitanov verdenin gel.Lansko leto na morju sem bila čisto opečena in ker sem se mazala z njim,se sploh nisem olupila,plus da mi je barva ostala full dlje časa kot bi sicer…

Jaz imam enga full dobrga, pa še full pocen.. vendar tuki ne smem delat reklame.. za več informacij pa na priloznost15@mail386.com

Gel aloe vera je super. Res lepo navlaži kožo.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Če se ga pije, je pa še toliko bolje.

Jaz sem ga poskusila, pa mi ni šel po grlu. Preveč tistih koščkov je imel sok. Ma, če ti je všeč, super!

Res je da je gel specifičnega okusa in da gre sprva težko po grlu, vendar ko se ga navadiš je pa čisto cool. Veliko je v kvaliteti.

za ublažitev opeklin in otečene kože od sonca, je vsekakor dober gel, ker izdelek v obliki gela hitreje hladi in pomirja kožo.Če imate bolj mastno kožo na hrbtu in dekolteju je to boljša izbira. Tudi mleko ni slaba izbira, ker obenem tekstura v obliki mlečne emulzije kožo še nahrani, ta izbira je idelna če je koža izredno suha, že brez sončenja, po sončenju pa je izsušitev še večja.

Simone Godina
beauty Coach

HALO PUNCE
Ste že slišale za aloe vera gel, ki je od FOREVER LIVING PRODUCTS, firme v Ljubljani.
Imajo veliko kvalitetnih izdelkov in raznih prehrambenih dopolnil. Res so kvalitetni izdelkii
POSKUSITE

Pozabila sem vam napisati, da ta gel stane 23,91 eur.
In koliko stane v lekarni……….

V lekarni so cene približno enake, ali pa celo dražje. Kvaliteta se pa nikakor ne more primerjat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close