Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Alkohol mrtvo pjana

Alkohol mrtvo pjana

Ali je lahko osebek ženska približno 50kg mrto pijana, da bruha in se nič nespomni le od 0,5 piva in 2x borovničke močne 40% prej pa skoraj cel dan nič ne je?

Zakaj pa ne….

meni se to zdi nekam malo pijace

Kolk pa so bile te borovničke 0,3; 0,5 ali več? 🙂

Jah, treba je redno “trenirati”, pa se ga več nese!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Menim da lahko. V vojski sem zvecer na prazen želodec spil 2 pivi, pa se mi je vse vrtelo :/

kakšen deci borovničk:)

To je pa kar doza, (pa še pivo povrhu) ki bi še kakšnega dedca vrgla, ne pa ene drobcene ženskice. 🙂

če bi jaz kako neumnost nardila, bi rekla tut da se nč ne spomnim :))))) že od gozdnih borovnic bi rekla da sem bila pijana haha

aleksanda glih zato sprasujem ce je to mozno ane??:D

moje mnenje je, da ni možno

lahko da je bruhala, ker je bla kao tešč, vse ostalo pa bl ne

jaz npr ne pijem skor nič, mam več k 50 kg, ampak me tale pijača ne bi tok podrla, da ne bi nč vedla

moje mnenje je, da ni možno

lahko da je bruhala, ker je bla kao tešč, vse ostalo pa bl ne

jaz npr ne pijem skor nič, mam več k 50 kg, ampak me tale pijača ne bi tok podrla, da ne bi nč vedla[/quote]
Je razlika ali piješ na prazen želodec ali imaš “podlago”.

[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/kozacek-po-jedi.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ma še kdo kakšno mnenje?

Misliš, da se je ženska pretvarjala in bi se morala česa spomniti ?

Ne to ne nč se ni slabe naredilo ne nč samo čudno se mi zdi da gre meni pravit da je bila koma k j tok zaužila to mi je samo čudno

Mogoče ima kaj azijske krvi, ti menda nimajo ustreznega encima za razgradnjo alkohola. 🙂

a pol mislite da je možno ali da ni?

Lahko je, pri tem igrajo membno vlogo masa, spol, starost, če sicer ni vajena alkohola in tudi genska zasnova.

Seveda je možno.
Kot pravi Matjazko.

Ja je bol suha deklca 50kg pa celi dan nč ni jedla

To pa pomeni, da je res možno.

woho zdj pa drugače?

če bi komu življenje rešila bi se vse spomnila, k se je pa dol dala s kom, ki ni bil lih v planu, je pa spomin zgubila. mater ste naivni :))

aleksandra glih v tem je finta da pravi da je bila mrtva pa nič kaj takšnega ni naredila zato nevidim zakaj bi se lagala? Pa tudui mi je pa čudno da bi bila kr tako zelo pjana…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close