Ali ženske RES potrebujemo moške??
No, tole je pa res katastrofa od izjave…
Hočeš povedat, da so si vse zlorabljane ženske zaslužile takega deca? In obratno?[/quote]
Na nek način ja, ker so vztrajale v takem razmerju, sicer pa ni bilo mišljeno za ekstremne situacije.[/quote]
Jaz ne bom nič nadgradila. Glede na statistiko, to sploh niso ekstremne situacije.
Poznam moškega, ki je dober kot kruh, žena pa se je vlačila naokrog in ga slednjič pustila z dvema otrokoma. Si je to zaslužil? Pa ženska, ki je rodila otroka s cerebralno paralizo in je dec lepo spokal in šel? Take situacije niso nič nenavadne in so pogoste.
Tako da sigurno ni luštno prebrat, da si si pa to zaslužil.
Tisti, ki je omenil, da vsaka ženska dobi takega kot si ga zasluži in obratno, je čista resnica.
Ampak ljudje pač nismo ustvarjeni zato, da bi razumeli vse stvari na svetu,,potem bi bil svet brez pomena…
zamisliti si malo, kaj pa če to izvira iz prejšnjih življenj?
nič ne more biti naključje…razmislite malo o tem…ne gre skupaj z logiko, da bi svet bil nepravičen do vas, ko pa je tako vse lepo in v nulo porihtano v univerzumu.
pogosto smo mi nepravični do vesolja in se nam pač vse vrača..ampak je dejstvo da smo nevedni in se sploh tega ne zavedamo…tako da drage mamice, lepo bi bilo prebrat kako knjigo o življenju in začeti razmišljati kaj je vaša naloga/poslanstvo na tem našem prelepem planetu
pa uživajte z veliko žličko in z veliko mero znanja
Ker sem se razvezala. V 39. letih zakona nisem imela nić od partnerja. Še kaj za popravit, sem morala prosit koga drugega, njega ni bilo nikoli doma (delal je vsepovsod, samo doma ne). Pa taki moški!
Trenutno me “obletavajo” različni moški, a vsak bi rad imel oprano perilo, zlikano, skuhano kosilo,…. Naj mi dajo kaj v zamenjavo – popravi mi vrata na kuhinjskih omaricah, obesi mi slike na steno, popravi mi to in ono, pa ti z veseljem postrežem z vsem, kar želiš. Jim gre pa samo sex po glavi. Res so takšni, ki znajo postorit vse – to so pravi moški, ne pa takšne “zgage”, ki se jim nič ne ljubi, ali pa ne znajo (bolezen je izjema – ne morejo)
Res še nisem spoznala kakšnega, ki bi mi kaj pomagal. Sem raje sama, pa čeprav moram vse postorit sama – pa tudi, če imam stanovanje v “razsulu”.
Men se zdi neumno da se take stvari sploh sprašujete. Verjamem da so nekatere bile razočarane nad moškimi vendar to ne pomeni da smo vsi slabi. Ste se kdaj vprašale kaj ste storile da bi bili boljši?
A vas kdo sili da z nekom živite? oziroma da imate partnerja? zakaj se potem sprašujete take stvari?
Iskreno… mislim da niti ženske nas ne POTREBUJETE, niti mi vas.
Ker čim gre za POTREBO, ne željo, je tu že skoraj odvisnost, pa vse tiste neprijetne nianse vmes.
Tako da vse to kdo koga res rabi je en bla-bla. Hkrati pa je tudi res, da je v družbi prijetneje. Vendar ne v taki družbi ki bi bila polna obveznosti, potreb, ipd – ampak v taki kjer je druženje v veselje in radost.
Ne trdim da to drži vedno in za vse (ker npr. ne drži takrat in tam, kjer je že osnovno preživetje problem) – drži pa zame in zdaj.
Ne gre zato, da bi moškega potrebovali. Gre za to, ali ti je z njim lepše, kot če si sama (kar pa ne pomeni, da ti ni lahko lepo tudi, če si sama).
No, pa poglejmo, zakaj je lepše v dvoje. Ponoči se lahko priviješ k toplemu in čvrstemu telesu, ki dobro diši. To je meni osebno najbolj pomembno. Ne maram spati sama.
Zjutraj dobiš zajtrk v posteljo. Ko je doma, si lahko pašeš oči (in roke) po seksi telesu. Si lahko VIP maserka, ki masira samo in izključno to telo, ki ti je všeč. In si lahko vip stranka, ki ima ekskluzivno na razpolago seksi maserja. Ko gledaš televizijo, to počneš v objemu. Če imaš veliko dela, dobiš še dodaten par rok, ki mu kakšno stvar lahko delegiraš. Zvečer mu daš otroka, da ga skopa in spravi spat in si greš lahko v miru lakirat nohte. 🙂 Ko greš na dopust, nekdo drug nosi kovčke po štengah v avto. Ko so težave z avtom, centralno, vodovodom, solarnim rešiš problem tako, da mu poveš, da obstaja in potem naj on zrihta (mojstra ali odpravi problem). Ko se depiliraš, ti pove, ali je tudi odzadaj vse “kul”. Travo pokosi, zrihta silikon v kopalnici, če je potrebno gre v štacuno in na tržnico namesto tebe (pod pogojem, da ga ne napadaš, kaj vse je pozabil). Ko imaš eno dobro novico, lahko praznuješ tako, da greš z njim na večerjo, da ga poseksaš na travi pod milim nebom, da gresta na tretma “za dva” ali da se ga enostavno napijeta. Naj nadaljujem??? Ko srečaš nepriljubljeno domačo žival, ga pokličeš, da reši problem. Ko imaš skrbi in ne moreš spati, mu lahko poveš vse, kar te muči in te bo privil k sebi in ti povedal, da “bomo že zrihtali”. Ko je slabe volje in nekaj tuhta, ga spodbudiš (včasih tudi malo bolj grobo, ja!!!), da ti pove, kaj ga muči in je ful dober feeling, ko si lahko nekomu drugemu v oporo ali tolažbo. Ko vidiš, da si nekomu drugemu pomemben, da ti zaupa, da se nate nasloni.
In končno – poljubljaš se lahko z njim kolikor in kadar hočeš, kar je zame še vedno najbolj erotično početje, ki si ga lahko privoščim v življenju.
S štumfi in polulanimi WC školjkami se da preživeti. Za večino takih stvari se res ne splača sekirati in jih lahko enostavno prezreš. Če pa ne moreš – včasih zaleže prijazna beseda in pogovor. Če pri tvojem to ne zaleže, lahko poskusiš kaj drugega. Jaz sem enkrat začela vse štumfe, ki sem jih dobila po stanovanju, metat v smeti. Prvi dan se je smejal, drugi dan malce čudno gledal, četrti se je začel sekirat, da bo zmanjalo štumfov. Po dveh tednih je nanje pazil kot na punčico svojega očesa, ker so se štumfi presneto hitro redčili :))))))) In problem je bil rešen. Če tudi to ne bi delovalo, bi poskusila kaj drugega… Kaj pa vem: umazane štumfe bi dala kar v predal ??? pa bi si potem belil glavo, ko bi moral zjutraj v službi in ne bi imel čistih štumfov…. :))) pa bi mu noge smrdele na meter razdalje…
Skratka, malce se skuliraj in praktične probleme sobivanja rešuj s peščico humorja, zabave in inovativnosti. Moškega imaš zato, da se imaš z njim fajn, in ne zato, da ti je v breme, ko in ker ga rihtaš od spredaj in od zadaj.
P.s.: če si v dolgem razmerju z nekom, ki te seksualne ne zadovolji, se bojim, da si si sama kriva…
draga moja, kako pa ti posplošuješ… življenje ti je rožnato, kajne? je zveza še sveža, kajne? pa se on še trudi, da pride dišeč zvečer v postlo in niti te še ni začel dorivat na drug konec postel kot moj mene, kajne? s tem da me tok ne spoštuje, da bi se umil zvečer, on se tušira zjutri za v SLUŽBO, da sodelavcem ne smrdi… zame pa mu je vseen.
pride rojstni dan in komi kej dobim, še poljuba ne, sex je pa že zdavnaj pozabljena tematika. ja, ja. pa sama sem si kriva, kajne, kaj sem ga pa tako ‘vzgojila’.
tisto o toplem dišečem moškem telesu najdeš samo v pogrošnih romanih pa na zčaetku zveze – prve 3 mesece.
draga moja, kako pa ti posplošuješ… življenje ti je rožnato, kajne? je zveza še sveža, kajne? pa se on še trudi, da pride dišeč zvečer v postlo in niti te še ni začel dorivat na drug konec postel kot moj mene, kajne? s tem da me tok ne spoštuje, da bi se umil zvečer, on se tušira zjutri za v SLUŽBO, da sodelavcem ne smrdi… zame pa mu je vseen.
pride rojstni dan in komi kej dobim, še poljuba ne, sex je pa že zdavnaj pozabljena tematika. ja, ja. pa sama sem si kriva, kajne, kaj sem ga pa tako ‘vzgojila’.
tisto o toplem dišečem moškem telesu najdeš samo v pogrošnih romanih pa na zčaetku zveze – prve 3 mesece.[/quote]
Tudi ti posplošuješ in sklepaš po svojem tipu. Midva več kot 7 let živiva skupaj in še vedno pride dišeč v posteljo in me nikamor ne odriva 🙂
Očitno sem stopila komu na žulj in se opravičujem. Ni bil moj namen, da bi kakorkoli in kogarkoli užalila. Povedati sem le hotela, da je v zvezi tudi nekaj pozitivnih stvari.
To, da si je avtorica VERJETNO “sama kriva” ni bilo mišljeno tako negativno, kot zdaj berete. Želela sem le poudariti, da je spolnost eno izmed tistih področij, kjer pri odnosu v najmanjši meri kupuješ mačka v žaklju – torej že na začetku vidiš, ali se vsaj približno ujemata ali ne. Vse ostalo verjamem, da te lažje preseneti in prej “nisi vedela”.
Seveda je zveza sveža. 15 let. Ne vem, koliko mi je življenje v zvezi rožnato, ker ne vem, kako je drugim. Trudim se pa osredotočiti se na tisto, kar je dobro in kar deluje. Težave pa imam, verjetno tako kot vsi drugi, morda več, morda manj. Ne vem.
Mislim, da se ženske v odnosu včasih premalo cenimo/jo in da bi bile srečnejše, če bi se postavile zase. Če to vidiš kot vzgojo …
Pandora…bravo!
Tvoje pisanje je bilo točno tisto kar sem rabila v tem trenutku! Ko sem prebirala tvoj post sem začutila, kako močno imam rada svojega partnerja in kako majhne stvari niso pomembne (da bi me motile) ampak da je pomembna ljubezen in da se večkrat spomnimo kaj nas osrečuje v skupnem bivanju 🙂
Sprintala si ga bom in prebrala vsakič, ko mi bo začel iti na živce zaradi svojih drobnih razvad 🙂
Življenje je tako lepo in srečna sem, da ga lahko s kom delim….veš…najlepše pa je, ko se zvečer stisneš in si zašepetaš, da se imaš rad in da si srečen ker si z njim/njo…
Forum je zaprt za komentiranje.