Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Ali ženska z nosečnostjo in porodom za nekaj let izgubi privlačnost?

Mislim… ce si ti psihiono zdrava oseba, sem jaz papez.

Mislim… ce si ti psihiono zdrava oseba, sem jaz papez.[/quote]

O živjo papež.

Mislim… ce si ti psihiono zdrava oseba, sem jaz papez.[/quote]

O živjo papež.[/quote]
Pozdravljena, riba, psihicno zdrava, hahaha. Odpiljeno babse.

No, saj relativna pomembnost ni absulutna pomembnost, ki je skrajnost, tako kot če ničemur ne pripisujemo nobene vrednosti. Kajti če ne bi imeli nobenih kriterijev in zahtev, bi izbrali kakršnega koli partnerja, vsak bi bil dober. Recimo ženska je imela 20 moških, potem pa se hoče ustaliti z enim naivnežem, ki pa bo dober mož in oče.

In ta verjame, da ima “zlato žensko”, čeprav so mu jo vsi daleč naokoli “pilili”. :))
Torej oba morata imeti iste kriterije in zahteve, potem je to poštena igra, sicer ne, razen če sta odkrita in si vse povesta, drugi pa to sprejme in ga ne moti. Torej nazorski pogledi so zelo pomembni, da 2 funkcionirata v zvezi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imamo- stalno teženje.[/quote]

In kakšen izgovor imaš ti? (saj vemo, da ti nobena ne teži)[/quote]
Težijo tudi tiste, s katerimi nočeš imeti nič. Sicer sem pa popoln. Kot vsi ostali tukaj.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In kakšen izgovor imaš ti? (saj vemo, da ti nobena ne teži)[/quote]
Težijo tudi tiste, s katerimi nočeš imeti nič. Sicer sem pa popoln. Kot vsi ostali tukaj.[/quote]

;-))

Blagor se tebi. Jaz nisem. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako ste neizkušeni z ženskami. Sama sem absolutno privlačnejša kot pred nosečnostjo. V nosečnosti sem dobila 9 kil in jih v 3 tednih izgubila. Joški so mi pa ostali – iz b na d, nič povešeni, kar imam po mami, ki še danes nima povešenih jošk. Pa kaj želim boljšega? O raztegnjeni neuporabni nožnici pa tudi pojma nimate.

Žensko telo lahko ima (tako kot moško) mnogo pomanjkljivosti in neidealov še brez nosečnosti. Ampak vi buljite v retuširane fotke, tako da vam v realnosti tako ali tako nobena ženska ni zanimiva, mamica ali nemamica.

Zmatrana nisem prav nič, zaradi dela v tujini zaslužim dovolj denarja, da si lahko privoščim gospodinjsko pomočnico, ki mi pomaga pri opravilih.

Nekatere smo večje frajerke kot prej, če pa smo ujagale copatarja, kot jim nekateri pravite, pa še toliko bolje.

A ti pa si izkusena? 🙂

Glej, se tiste, ki po nosecnosti bolje zgledate, imate froca s katerim se je treba ukvarjati. Pa pomocnica gor ali dol.

A ti pa si izkusena? 🙂

Glej, se tiste, ki po nosecnosti bolje zgledate, imate froca s katerim se je treba ukvarjati. Pa pomocnica gor ali dol.[/quote]

Oh, ti ubogi nekdanji froc, s katerimi se je morala mučeniška mamica ukvarjati in ti brisati ritko … Nobenega življenja in seksa ni imela po tem, atek jo je zapustil. Ubošček, saj razumem, da imaš travme. Danes si pa tako pomembno bitje, kljub mučeništvu tvoje mamice.

Če imaš punco, pa le pazi in uporabljaj kondom, da se ti ne bo zgodilo kaj tragičnega!

Če bi bil izkušen, bi razumel, da vsako življenjsko obdobje prinaša tudi manj “ugodne”, odgovorne reči, z otrokom ali brez.

A ti pa si izkusena? 🙂

Glej, se tiste, ki po nosecnosti bolje zgledate, imate froca s katerim se je treba ukvarjati. Pa pomocnica gor ali dol.[/quote]

Oh, ti ubogi nekdanji froc, s katerimi se je morala mučeniška mamica ukvarjati in ti brisati ritko … Nobenega življenja in seksa ni imela po tem, atek jo je zapustil. Ubošček, saj razumem, da imaš travme. Danes si pa tako pomembno bitje, kljub mučeništvu tvoje mamice.

Če imaš punco, pa le pazi in uporabljaj kondom, da se ti ne bo zgodilo kaj tragičnega!

Če bi bil izkušen, bi razumel, da vsako življenjsko obdobje prinaša tudi manj “ugodne”, odgovorne reči, z otrokom ali brez.[/quote]
Zacetka replike tako nima smisla komentirati. Neko pokroviteljstvo se gres. Cemu?

Konec pa… ne vem, kaj sploh hoces povedati? Obdobja? Odgovornosti? Vem le to, da te moti, ko preberes, da si v oceh marsikaterega samskega moskega zaradi otroka zgubila na zazeljenosti. To mi je kristalno jasno.
Ce lahko izbiram, bom izral taksno brez otrok ali z odraslimi. In zato je z mano nekaj narobe, da mi gres moralizirati? Daj ne seri.

Komentarji prizadetih osebkov.

Blagor se tebi. Jaz nisem. :))[/quote]Hočeš reč, da nisi popolnjena? No, no Margotka….ravno prav, ravno prav…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close