Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ali želite to datoteko odpreti

Ali želite to datoteko odpreti

ali shraniti?,me vpraša v oknu “Prenos datoteke-varnostno opozorilo”, ko dvokliknem na bližnjico internetnega naslova.Ko potem kliknem Odpri, se zadeva spet pokaže, browserja pa ne odpre.Imam XP,Avant browser in vse popravke(avtomatsko).To se pojavlja 2 dni.Kišta je spucana itd.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

mogoče je napačna bližnjica – ali se ti to dogaja samo z eno bližnjico, ali z vsemi ??

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Z vsemi;prej so vse delovale,zdaj pa je štala.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Rešitev: obnovitev na zgodnejši čas, ko štalce še ni bilo. Mar ni normalno, da se je ob božiču pojavila :)))

Ma, ti itak vem,ampak me vseeno zanima, kakšen mrčes je odgovoren za to.

Zadeva rešena-v varnem načinu sem privzel IE za browser, nato pa nazaj Avant;mislim, da je krivec za štalo Gatesova banda…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close