Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali verjamete Vizjaku?

Ali verjamete Vizjaku?

Tudi če je zlepljenka, je moral nekoč nekomu te stavke izgovoriti. Niti ni važno kdaj, komu, ob kateri priložnosti.

Jaz npr. Še nenehno pritožujem nad nizko plačo, višino davkov, razporeditvijo javnih financ, ampak nikoli pa nisem proti plačevanju davkov, ker vem, da jih za neko socialno varnost, urejenost, ipd pač potrebujemo. Zato v življenju nisem izrekla, stavka, da so davki glupi, nepotrebni,… O razporeditvi in namenu porabe pa se res ne strinjam.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa vem, 21.10.2021 ob 07:30

Tudi če je zlepljenka, je moral nekoč nekomu te stavke izgovoriti. Niti ni važno kdaj, komu, ob kateri priložnosti.

Jaz npr. Še nenehno pritožujem nad nizko plačo, višino davkov, razporeditvijo javnih financ, ampak nikoli pa nisem proti plačevanju davkov, ker vem, da jih za neko socialno varnost, urejenost, ipd pač potrebujemo. Zato v življenju nisem izrekla, stavka, da so davki glupi, nepotrebni,… O razporeditvi in namenu porabe pa se res ne strinjam.

tudi barva glasu in vsebina se lahko spreminjata, da izpade resnično.

Cel kup interpelacij. Toliko na enkrat jih še ni bilo. Ali to kaže na slabo delo vlade? Kaj pa pv? Lahko tudi on dobi interpelacijo, kako gre tam?

Komu, če verjemem? Ja, sigurno)

kul so izkoristili vse kar je možno za interpelacije, močno dvomim, da bi bilo kaj bolje, če bi bil kul na oblasti, prej slabse, čeprav se mi ukrepi te vlade včasih tudi ne dopadejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close