Ali verjamete, da je na tem forumu vsak dan 10.000 – 15.000 ljudi?
Ojoj! Mislim, ….
Glede zamika: konec februarja lahko npr. zanesljivo poveš, kaj se je dogajalo januarja (pa tudi manjši zamik je seveda čisto ok).
Res ne vem, zakaj bi bilo treba zmanjševati (ali zvečevati) številke po unikatnih registriranih userjih v natančno določenem obdobju. Koliko pa je potem Gunnar dejansko (oziroma po nezmanjšanih številkah, če poskusim govoriti v vašem sprenevedavem žargonu) naklofal sporočil, če so objavljeni podatki že prirejeni, da se nam bodo lahko zdeli bolj realni?
Očitno ste vi trije strokovnjaki predvsem v mutibarjenju, relativiziranju dejstev, neskončnem sprenevedanju…
8 registriranih uporabnikov si navedel… Koliko je neregistriranih oz. koliko jih dejansko sploh je vseh skupaj glede na to, da se lahko javljajo pod xy nicki?[/quote]
OK, obračam vprašanje. Poleg navedenih 8-ih, koliko je dejansko uporabnikov MON-a, glede na to, da lahko vsak piše pod xy številom nick-ov?
Spet narobe, samo več jih je.
Primož[/quote]
prepričuješ o tem mene, ostale? ali morda sebe… 😉
vidim kar vidim, pa vaša stat. gor ali dol ;)[/quote]
Točno tako, veste samo zato ker nekaj gledate, torej vidite, pojma o tem kaj je res, pa tako ali tako nimate, četudi vam razložimo.
Primož
prepričuješ o tem mene, ostale? ali morda sebe… 😉
vidim kar vidim, pa vaša stat. gor ali dol ;)[/quote]
Točno tako, veste samo zato ker nekaj gledate, torej vidite, pojma o tem kaj je res, pa tako ali tako nimate, četudi vam razložimo.
Primož[/quote]
Niste povedali vsega, za lani npr.
Št. 090 vemo čemu je, a ne
Nekateri forumi samevajo. Ker mi je sicer žal, ker se je marsikaj našlo v njih.
stat. se da prilagoditi, članke kupiti… žIveti je pa treba, saj vem… 😉 saj pravim, samo opazujem, nič drugega. in kaj pripomnim tu in tam 😉
Lp
Kako mi je smešno, da se pregovarjate z največjim strokovnjakom na področju merjenja in interneta, na žalost samo preverila nista kdo in je in kaj dela in kaj so njegove reference 🙂
Povprašajta malo v svetu interneta, pa bosta videla, da kozle streljata.
Da pa ne bosta tako neučakana, bom dodal statistiko dne:17.1.2013 iz googla, za cel portal.
Obiski: 84.102
Edinstveni obiskovalci: 61.827
Google, pa tako ali tako ne dela natančnih meritev, kadar je obisk preko 500.000, ampak to morate prebrati pa v navodilih googla.
Naši podatki, samo za forum starševski čvek:
Za obdobje od: 17-Jan-2013 00:00:00 do: 17-Jan-2013 23:59:59. Porabljen čas: 0 sek.
Naziv foruma
Unikatnih IPjev:17150
Unikatnih kolačkov:14398
Starševski čvek
Ste sedaj zadovoljni ali bi še kakšen podatek. Podatki so jasni, samo razlage so različne. Ampak vi boste raje prepričevali človeka, ki je sistem postavil, da se moti 🙂
Tako kot stvarnika, da to kar je naredil, da bi lahko bolje. Vem, lahko imate svoje mnenje, če pa je pravilno, pa je druga pesem.
Primož
malce omejeno gledaš… a misliš da vsi pridejo samo prvo stran starševca preverjati… po moje jih je največ ki pridejo sem preko googla ko iščejo kaj in ti ne pridejo na prvo stran ampak tudi na teme iz leta 2006, 2007,… in če se vsak dan odpre 100 tem… je to v enem letu 36.500 tem!!! torej se porazgobijo tu notri oz. ..krat let kolikor pač obstaja starešvski čvek… in tudi če kaj napišejo v stari temi ti tega ne vidiš, ker gledaš zmeraj samo novih 1000 tem. štekaš? 😀 preprosto.
Primož[/quote]
Niste povedali vsega, za lani npr.
Št. 090 vemo čemu je, a ne
Nekateri forumi samevajo. Ker mi je sicer žal, ker se je marsikaj našlo v njih.
stat. se da prilagoditi, članke kupiti… žIveti je pa treba, saj vem… 😉 saj pravim, samo opazujem, nič drugega. in kaj pripomnim tu in tam 😉
Lp[/quote]
To je super, zato pa se tudi pogovarjamo. V bistvu odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih zastavite, včasih pride samo do problema, ker odgovorom ne verjamete, četudi vam jih želimo pojasniti, ker vam pač kaj ni logično ali jasno, ampak tako je.
vem,d a nekateri forumi samevajo. Kadarkoli kdo kaj reče, ga vedno povabim k sodelovanju in moderiranju, ampak seveda pod enakimi pogoji kot so jih imeli prejšnji moderatorji in jih imajo vsi. So le prostovoljci in entuziasti. Seveda pa imajo kakšno korist od tega dela, vendar te koristi nisi napisane, ampak so posledica vašega dela.
Mi tukaj ne delamo zaradi denarja, denar je posledica našega dela. če je v štartu napačna klasifikacija, potem se pač ne ujamemo.
Se pa zavedamo, kaj vse bi lahko spremenili, še naredili, ampak morajo biti vsi pogoji zato izpolnjeni, med njimi tudi sredstva. Če teh ni, lahko pač delamo kolikor lahko samo s tem kar imamo na voljo. Tako to gre v življenju.
primož
Ne vem, ali sem jaz slep ali ti,ampak na tvojem linku je MON na 21. mestu![/quote]
Pa dajte že enkrat uredit tiste, recimo temu zelo nežno: nespametne kontrole, ki mi niti tega ne omogočajo, da bi citiral tvoj post, post moderatorke![/quote]
a si ti opazil/a do so vmes še tuje strani ki jih ne omenjajo tu v debati kot so google facebook wikipedia…
Stvarnika pa nisem želel zlorabiti, bila je mišljena kot prispodoba, tistega, ki nekaj ustvari, v tem primeru sem to jaz in Tomaž, zato pa menda ja bova vedela, kaj delava in to že 14 let.
primož[/quote]
jah, samo ta tvoj atavar je pa čisti izgled stvarnika, alkoholika, ki nam tukaj danes sije
končno je tomaž oživel
Forum je zaprt za komentiranje.