Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vaši otroci vsak dan posteljejo posteljo – ali jo vi?

Ali vaši otroci vsak dan posteljejo posteljo – ali jo vi?

Odgovor na objavo uporabnika
Hahaha, 06.01.2022 ob 12:07

Pravilno, da se ne postelja postelj, ni higiensko, saj se čez noč potimo in je rjuhe treba pustiti razgrnjene, da se prezracijo. V nasprotnem primeru zacnejo hitro smrdeti po plesni, v njih pa se zagojijo bakterije, glive, plesen… Ja, postlane rjuhe res izgledajo bolj estetsko, ampak so katastrofa in za tkanino, in za kožo. Glivične okuzbe niso redkost.

Sicer pa se gostov večinoma ne vodi v spalnice, izjema so tisti, ki živijo v garsonjerah.

Vsak izgovor je dober, da je spalnica razmetana, kot bi vanjo treščilo.Odprem vrata na balkon…dobro prezračim in posteljem.                                          Nepostlana postelja je znak zanikrnosti .Prostore se zjutraj  prezrači in pospravi.Če imaš posteljo razmetano…imaš sigurno razmetane tudi druge prostore…

Ja, midva postiljava, otroci ne.

Posteljem pa tako, da se postelja ves dan zrači (napol odgrnjen kovter) in okno imava odprto, tudi pozimi.

Zakaj pa, 06.01.2022 ob 13:56

Vsak izgovor je dober, da je spalnica razmetana, kot bi vanjo treščilo.Odprem vrata na balkon…dobro prezračim in posteljem.                                          Nepostlana postelja je znak zanikrnosti .Prostore se zjutraj  prezrači in pospravi.Če imaš posteljo razmetano…imaš sigurno razmetane tudi druge prostore…

Ah joj no. Postelje so postiljali nekoč, ko so bile tiste spodnje rjuhe, ki so se po spanju takoj odvihale, zgrbančile itd., pa zgoraj je bila deka, pod njo pa še rjuha, ker ni bilo teh posteljnin za oblačenje kovtra. Kaj boš pa zdaj postiljal? Zdaj z jogi napenjalnimi rjuhami je spodnja rjuha lepa in ravna tudi ko vstaneš iz postelje, vsaj pri naši družini je tako. Kovter? Jaz ga, ko vstanem, samo čisto odkrijem, umaknem k nogam. Ko se zvečer uležem, se z njim pokrijem. Kakšno postiljanje? Pa če bi še hotela postiljat, dvigneš kovter in ga zavihtiš poravnanega čez posteljo, sekunda dela. A to je postiljanje?

Znaš tko, 06.01.2022 ob 10:17

Dej te vi rajs podstresja pospravljat… Jeebes postelje.

?☺☺☺

Avtorica, men se je luštn zgužvat po zgužvanem, ko zlezem nazaj not.

Ne postiljam postelje. Zakaj bi jo? Odvečno delo. Itak bi jo morala potem zvečer spet odgrnit.

Pa dol mi visi, če mi zaradi tega bebava mona reče, da sem lena :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close