Ali vas je kdo prevzel, kljub temu da ste vezani ?
Da objasnim. Vidiva se občasno, zaradi narave dela. Včasih mine vmes mesec, včasih mesec in pol. Nekako se ujameva, enaki pogledi, energija je med nama. Prva je to rekla, dokler nisem skapiral da mi je pri srcu. Vizualno je gospodična čista desetka. Umsko je razgledana, nič samovšečna in da bi se imela za nekaj več.
Oba sva v zvezah. Sama ni srecna, se mi je potolažila in zaupala marsikaj. Jaz sem srečno vezan in jo imam zelo rad.
Ampak ta ženska kot da bi me uročila. Vsakič potrebujem nekaj dni (po srečanju) da si jo izbijem iz glave. Tokrat traja precej dlje, težko se koncentriram na delo. Razmišljam da bom moral prekiniti vse skupaj (ta srečanja zaradi dela), ker človek ne more imet dveh. Vsaj jaz nisem tak.
Kako vi resujete te “probleme”?
Danvtednu, 05.12.2022 ob 10:09
Da objasnim. Vidiva se občasno, zaradi narave dela. Včasih mine vmes mesec, včasih mesec in pol. Nekako se ujameva, enaki pogledi, energija je med nama. Prva je to rekla, dokler nisem skapiral da mi je pri srcu. Vizualno je gospodična čista desetka. Umsko je razgledana, nič samovšečna in da bi se imela za nekaj več.
Oba sva v zvezah. Sama ni srecna, se mi je potolažila in zaupala marsikaj. Jaz sem srečno vezan in jo imam zelo rad.
Ampak ta ženska kot da bi me uročila. Vsakič potrebujem nekaj dni (po srečanju) da si jo izbijem iz glave. Tokrat traja precej dlje, težko se koncentriram na delo. Razmišljam da bom moral prekiniti vse skupaj (ta srečanja zaradi dela), ker človek ne more imet dveh. Vsaj jaz nisem tak.
Kako vi resujete te “probleme”?
Imas sreco, ce bi ti bil Bozo tako vsec, ni sams, da se mu upres?
moski974, 07.12.2022 ob 09:47
nazgi jo,tko kot bi to naredilo 99% moskih.to je v nasi naravi! tisti ,ki spadajo v tisti 1% je gey ali totalni beta samec.
Stari moj ti pa si bedak. Mislim, da se ne bi spravil zraven marsikateri moški pa nima veze ali si alfa ali beta samec. Pa veš zakaj? Ker se ne splača. Ne splača se ločit, da ti žena pobere polovico premoženja, da te otroci zasovražijo, da greš spet vse od začetka v srednjih letih. Ko bi se človek moral ustalit pa umirit. Pa še zaradi ene pomembne stvari, ker imaš rad svojo ženo. Včasih si ga je boljše v predal zabrisat pa parkrat fajn usekat po tamalem kot pa naredit škodo sebi, partnerki, njej in njenem partnerju. Ter najbolj važnim osebam svojim otrokom. Če si pa drekač, ki ga ne zna obdržat v hlačah pa boljše biti sam. Manj škode. Pa veš kdaj je človek pravi frajer alfa samec? Tisti ki zna brzdati svoje naravne nagone. Imam ene par kolegov in znancev, ki ga niso znali obdržati v hlačah. Vsi so klavrno končali.
Avtor ti pa pamet v roke! Ali ga nehaj srat ali pa pojdi narazen z zdajšnjo. Ker je nimaš rad. Da bi jo imel rad ne bi tega naredil v štartu. In ja si točno to kar misliš da nisi. Verjemi mi večno ne boš uspel skrivat.
Ljubezen ima mnogo oblik in z leti se spreminja. To da imaš zeno rad, ne pomeni, da jo ljubiš. Tud js imam rada moža, je krasen človk, pa vendar se mi je zgodila ista stvar.
Sreča je relativna stvar. Morda je želela kaj drugega zase, morda je želela hodit po drugi poti, morda so dogodku, ki so se pripetili, ki so ji skalili srečo … Skratka tega ti očitno ne veš. Ker je ne poznaš.BBistvo pa je, je še vedno v zvezi. To pomeni, da ima tudi ona rada moža, sicer ne bi mogla biti z njim.
No, ta gospod, ki sem ga spoznala – bežno, mimogrede, na delovnem mestu je prav tako prevzel moje misli. Ga vidim redko, tako kot ti njo, mislim pa potihem nanj ves čas. Tako kot ti, si ga tudi sama težko izbijem iz glave in na začetku nisem mogla biti zraven moža. Ker sem mislila nanj.NE vem kdo je, od kod je, nič in en pogled je bil dovolj.
Če bi bila na tvojem mestu, bi stik negovala. Bi jo spoznala, se pogovarjala, po določenem času se z njim družila v smislu – sprehod, pohod, čaj. In to bi počela leta, 3 alu več. In čakala, da me mine. V kolikor ne mine – bi se o tem z njim pogovarjala čez toliko let. V kolikor mine z leti in poznanstvom – bi imela nekoga, s katerim se prehodila en del življenja.
Ne bi pa bežala. Zaradi narave dela, nisem mogla zbežat. In sem se trudila ohranit trezno glavo, se ne izgubit preveč v pogledu (čeprav je bilo težko).
Če v mojem srcu, zaradi določenih dejanj moža, spleta okoliščin in dogodkov, ki so se zgodili in nanje nisem imela vpliva sem bila le vanje vpletena, ne bi nastala vrzel, se mi to ne bi zgodilo. Ampak se je in če se je tudi tebi, se je, ker tudi v tvojem srcu je vrzel.
Ne vem, kakšen odnos imata, vendar so ženske bolj nerazumno, tako da bi ti to odsvetovala. Sama sem možu obrazložila svoja čustva do tega moškega. Bilo mu je hudo, bil je žalosten, ampak je sčasom razumel in sprejel. Jaz .. Jaz bi si pa želela ga videt. Pa ga ni. In grem naprej z nekim potlačenim čustvom vedoč, da ga ne bom več videla.
Po svoje sem bila jezna nanj – prikazal se je občasno, mi razburkal čustva, potrebovala sem nekaj dni, da sem se umirila in spet zgine. Če imaš možnost, ne stori tega. Spoznaj jo – počasi in ne varaj. Če bi te hotela “prisilit”/”prepričat” v varanje (fizični akt), potem imaš svoj odgovor in greš proč. Mirne duše. Vendar .. Če ne poskusiš, boš imel v sebi hrepenenje in boš raztresen in počasi nesrečen.
Ampak js tko razmišljam, ker sem mnenja, da vsaka izkušnja je lekcija in vsaka lekcija je znanje. In ker verjamem v usodo, če želiš. Naključja. Ker je v mojem življenju bilo tako.
Varala tudi js ne bi in ne bom. Ampak ugotovila kam vse to pelje .. To je pa drugo.
Srečno, ne glede na odločitev, ki jo boš sprejel. Upam, da te bo minilo. Js se učim živet s tem hrepenenjem in željo, da bi ga videla. Sam ni prijetno in moj odnos se je povsem spremenil. Moje vedenje se tudi počasi spreminja.
Kot da je to moja zgodba.Končaj dokler še lahko.Saj se lahko še družita,samo čustva kontroliraj.Imej jo na distanci.Ne spusti je preblizu,če nisi 100%,da je z njene strani enako.Ko se enkrat zaljubiš je konec.Saj če je to obojestransko še gre.Kaj če se zaljubiš samo ti,ona pa ne.Ti bi jo imel,ona pa tebe ne.Tudi mene je ena znorela,z njenimi lepimi besedami in pogledi.Vedno je potem nekaj.Potem se pa začne srčna muka.Verjemi,sem doživel na svoji koži.Potem pa stalno misliš na njo in veš,da ne bo nikoli tvoja.Potem pa traja…Ampak naše mnenje sploh ne šteje,srce se potem samo odloči,neglede kaj ti nekdo reče.
končaj, 07.12.2022 ob 14:00
Kot da je to moja zgodba.Končaj dokler še lahko.Saj se lahko še družita,samo čustva kontroliraj.Imej jo na distanci.Ne spusti je preblizu,če nisi 100%,da je z njene strani enako.Ko se enkrat zaljubiš je konec.Saj če je to obojestransko še gre.Kaj če se zaljubiš samo ti,ona pa ne.Ti bi jo imel,ona pa tebe ne.Tudi mene je ena znorela,z njenimi lepimi besedami in pogledi.Vedno je potem nekaj.Potem se pa začne srčna muka.Verjemi,sem doživel na svoji koži.Potem pa stalno misliš na njo in veš,da ne bo nikoli tvoja.Potem pa traja…Ampak naše mnenje sploh ne šteje,srce se potem samo odloči,neglede kaj ti nekdo reče.
Kok si ljudje komplicirate življenje. Ljubezen ima mnogo oblik, z leti se spremeni. Zaljubljenost mine, treba sam potrpet nekaj let. Potem je nisi nikoli imel zares rad, ker bi sicer ostal.
Anonimno 5489, 07.12.2022 ob 10:19
Stari moj ti pa si bedak. Mislim, da se ne bi spravil zraven marsikateri moški pa nima veze ali si alfa ali beta samec. Pa veš zakaj? Ker se ne splača. Ne splača se ločit, da ti žena pobere polovico premoženja, da te otroci zasovražijo, da greš spet vse od začetka v srednjih letih. Ko bi se človek moral ustalit pa umirit. Pa še zaradi ene pomembne stvari, ker imaš rad svojo ženo. Včasih si ga je boljše v predal zabrisat pa parkrat fajn usekat po tamalem kot pa naredit škodo sebi, partnerki, njej in njenem partnerju. Ter najbolj važnim osebam svojim otrokom. Če si pa drekač, ki ga ne zna obdržat v hlačah pa boljše biti sam. Manj škode. Pa veš kdaj je človek pravi frajer alfa samec? Tisti ki zna brzdati svoje naravne nagone. Imam ene par kolegov in znancev, ki ga niso znali obdržati v hlačah. Vsi so klavrno končali.
Avtor ti pa pamet v roke! Ali ga nehaj srat ali pa pojdi narazen z zdajšnjo. Ker je nimaš rad. Da bi jo imel rad ne bi tega naredil v štartu. In ja si točno to kar misliš da nisi. Verjemi mi večno ne boš uspel skrivat.
-
Bravo.. Hvala Bogu še je nekaj alfa moških pri nas ????
Enaka zgodba pri meni. Star sem 38 let, dobro situiran. Od kar sem se poročil, se nisem zanimal za druge ženske. Nikoli nisem pomislil, da bi prevaral ženo. Skupaj imaca enega otroka, drugi je na poti. Vendar obžalujem in vedno bom, da nisem dal pred parimi leti priložnost ženski k je bila vse tisto, kar sem si od vedno želel. Z eno besedo POPOLNA. Ljubezen je bila obojestranska in to se ni dalo skriti. Vendar vse je padalo v vodo, zaradi mojega straha, kako bi življenje potekalo z precej mlajšo osebo. Bal sem se kaj bojo drugi rekli, na vse sem mislil samo nanjo ne. Postopoma sem se oddaljil iz njenega življenja in jo stem prizadel.
Celo življenje bom obžaloval, da sem prizadel osebo katero sem ljubil in ki me je ljubila.
končaj, 07.12.2022 ob 15:25
še enkrat preberi kaj sem napisal.
Sem.
To karvavtor piše, je tisto nekaj, kar je pri obeh prisotno. Čutiš. Se ne zgodi kar tako z vsako/vsakim. Se zgodi.
To, kar ti pišeš, pa je bilo tvoje upanje, pričakovanja. Ne vem kok časa sta se družila, sam ti v tem odnosu z njo nisi nikoli bil, ker si ves čas pričakoval specifičen izid – zveza.
Vzameš daljnogled in vidiš samo tisto, kar gledaš skozi. Ne vidiš pa okolice. To se je zgodilo tebi. Vsi delate isto. Se pogovarjate z nekom samo če ste prepričani da bo vaš-a. Če ni tko kot želite, greste proč. Če je ta avtor tud tak, je bolš, da se umakne. Prizadel bo sebw, ženo in njo za brez veze. Itak ni resen in ne misli ostat. Osebno menim da je za to žensko bolš tako – na koncu bo najbolj prizadeta ona – ker on nje kot osebe noče. Hoče njo kot lik in predstavo.
Pusti jo v seksualem smislu pri miru in jo imej rad oz.glej nanjo kot na prijateljico.
Ne bodi odrezav do nje, ali pa nesramen, če je ona dober človek, se jo splača imet za prijateljico. Niso vse ženske slabe, ali pa ne mislijo vse na seks, nekatere so dejansko ok – se znajo pogovarjati, obnašati, poslušati …
Mogoče bo pa vesela nekoga, ki ne gleda nanjo samo kot na kos mesa za poseksat – govorim iz izkušenj.
Tita713, 07.12.2022 ob 22:21
Ljudje zmeraj hrepenimo po tistem česar ne moremo imeti, pa si potihem želimo oz. o tem fantaziramo! Le redki si upajo to uresničiti… Res pa je, da živiš enkrat in tudi enkrat obžaluješ, karkoli se že odločiš
Odrasli ljudje, naj bi za svojimi odlocitvamu stali, ne razumem, zakaj bi karkoli obzalovali?
En otrok v dolgoletni zvezi pa sem uspela nekoga spoznat. Kljub prepričanju da se to ne more zgoditi, sem se noro zaljubila. Kar sem uspela od njega izvedeti je bilo zame popolno. Osvobajajoče. Zanj bi našla pot da uredim življenje tako da bi bila skupaj.
Izgubila sva stik. Jaz pa delam na sebi. Nikoli več ga ne bom videla, čeprav bi si želela. Je že bolje tako.
Če bi bilo namenjeno bi se zgodilo. Tako pa je šlo le iz glavo skozi zid.
Forum je zaprt za komentiranje.