Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vam je Luka Doncic seksi

Ali vam je Luka Doncic seksi

Čisto nič seksi ni. Je pa zelo dober igralec.

Takšnega seksača kot je on pa še ne, najlepši blond medved daleč naokoli, grr grrr

Meni je Dončić hud, ta pevec naj se pa najprej nabilda, pol naj pa brez majce okol skače.

Odgovor na objavo uporabnika
cosa_ce, 02.08.2021 ob 18:06

Meni je Dončić hud, ta pevec naj se pa najprej nabilda, pol naj pa brez majce okol skače.

Ne padamo vse na mišiče.

Se globoko ne strinjam, 02.08.2021 ob 18:22

Ne padamo vse na mišiče.

Ja tako kot so različne ženske lepe, so lahko tudi različni tipi moških lepi.

Blagor lukatovi punci.

Postenga fanta ma.

Mal se otrocji, ampak posten.

Pa zlo sompaticen.

Pa sej ne sam mišice .. sam tko kokr on zgleda je pa nikakvo

Mnja, ko bi se vsaj pol Evrope strinjalo s tabo. 🙂 Tip je hud, kakorkoli pogledaš. Ima karizmo, ima glas in če spremljaš skupino, vidiš, da ima tudi srce na mestu.

Linka pa itak ne bo spustilo skozi.

Se globoko ne strinjam, 02.08.2021 ob 19:39

Mnja, ko bi se vsaj pol Evrope strinjalo s tabo. 🙂 Tip je hud, kakorkoli pogledaš. Ima karizmo, ima glas in če spremljaš skupino, vidiš, da ima tudi srce na mestu.

Linka pa itak ne bo spustilo skozi.

Objavi link, narediš tako, da ga nalepiš sem gor in nato kliknš tadrugo sponko pri kateri piše “odstrani povezavo”. Nato klikni na sredino linka in pritisni enter da polovico linka da v drugo vrstico. Mi ga pol samo skopiramo, kopiraj prilepi zgoraj v iskalnik.

Ali pa daj naslov članka kjer je tista slika ki ti je všeč pa jo pogledamo.

Aja, torej ga v bistvu narediš neaktivnega? Ma ja, ni slika, YouTube je poln tega. Kdor hoče, bo že poiskal, drugi pa itak niti pogledali ne bodo.

Se globoko ne strinjam, 02.08.2021 ob 20:16

Aja, torej ga v bistvu narediš neaktivnega? Ma ja, ni slika, YouTube je poln tega. Kdor hoče, bo že poiskal, drugi pa itak niti pogledali ne bodo.

Neaktivnega a vseno mi enkrat ni hotel objaviti, pol sem ga pa na pol dal, pač z tipko enter da je bil v dveh vrsticah in to je zadostovalo.

Lahko pa tudi sem skopiraš naslov videja in ga potem se takoj najde.

cosa_ce, 02.08.2021 ob 19:14

Pa sej ne sam mišice .. sam tko kokr on zgleda je pa nikakvo

Nevem o čem govoriš, ima lepo oblikovane poteze obraza. Pač pogledal sem slike zato ker se ga je tu umenilo. Šemlenje v žensko mi je pa brezvezno.

Luka Doncic, 02.08.2021 ob 14:28

Men je Doncic ful hot in ce bi mela moznost bi rada da me obdela v postelji, ker verjamem da mu med nogami bingla nekaj ogromnega..

[/quote

Ti moraš bit pa res potrebna packa. Meni deluje kot pobegli agresivni pavijan iz džungle

Po letih mi je bliže ata Dončič, oba pa sta mi simpatična u iber

O fak!!!, 02.08.2021 ob 22:59

[/quote

Ti moraš bit pa res potrebna packa. Meni deluje kot pobegli agresivni pavijan iz džungle

Samo če mnenje baziraš na enem nastopu in v bistvu rocka ne maraš. Ko človek zapoje balado, ki jo je sam napisal in si naštimaš angleške podnapise, se ti stopi srce. Ali pa poglejte instrumentalno verzijo letošnje evrovizijske zmagovalke, ki jo zapojejo sede, če vas skakanje po odru moti. Izpade pesem čisto drugače. Ali pa celo verzijo s San Rema – z orkestrom.

Coraline, Torna a casa, Vent’anni. Srce parajoče balade. Sploh če pomisliš, da je gre za mulca, starega 18, 19 let, ko je napisal ta besedila. Neverjetna zrelost in glasbeni talent. Nekakšen ata skupine pri teh letih, ker drugi so še mlajši.

Ena južna neprijavljena, 02.08.2021 ob 15:14

Seksi ne, mi je pa, ajd naj bo,  simpatičn, pač ni slab.

A ti se še vlačiš tu naokoli?

Nič sexy na njem. Če gledamo iz fizičnega vidika.

Zagotovo je drugače privlačen in je uspešen.

glede na to, da so mi na splošno všeč visoki in svetli moški, je pač top hot.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close