Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali tudi ve?

Ali tudi ve?

Zanima me ali tudi ve mislite na drugega moškega medtem ko se ljubite s svojim dragim?
Jaz skoraj vedno mislim na mojega šefa in mi potem ful hitro pride. Samo potem imam malo moralnega mačka.

Povejte, me zanima

M.D.

Če bi jaz mislila na šefa bi me takoj minilo in verjetno še en mesec ne bi mogla seksat.

Da tudi jaz mislim na kakšno sexy žensko,ki jo srečam ali jo poznam.Bodisi kakšno zavarovalno zastopnico,tajnico,turistično vodičko,ki je oblečena v sexi obleke in je nasploh”vredna greha”in zapeljivo izgleda.Torej,ko vidim sexi žensko si jo zvečer,ko sexava s dekletom,predstavljam,da sexam z njo.Mislim,da si lahko vsak predstavlja in sanja karkoli,tudi med vročim sexom.

ce bi moj tako mislil na drugo,bi se mi zdelo bolj posteno,da mi to pove,pa ga pustim,ker si po mojem zasluzim ob sebi cloveka ,ki misli name ko je z mano.
M.D.upam da je to le kaka muha ki bo minila.ce ni fer do obeh.

Jaz mislim na šefinjo in podobne kadar hočem da mi še NE pride. Je dobra finta za zadrževanje…

Tudi na šefinjo,če je grda,ko smrtni greh.

Vsaka ženska in vsak moški je že kdaj mislil na nekoga drugega med seksom. Važno, da ni to vedno. Sicer pa, te bo že minilo.

Se strinjam s Pocahontas!

Tudi jaz se strinjam s KIKO.
če bi hotela, da mi nikoli ne pride, potem bi mislila na šefa….

Drugače pa ja, na kakšne zanimive primerke, ki jih srečujem v življenju… Zaradi tega moralni maček že ni potreben.

Jaz se pa ne grem takih igric. Raje se tiščim le svojega dragega in pri tem mi je lepo!
Lep pozdrav vsem!

Ja tudi jaz vedno mislim na šefa ko sexava, samo da je pri meni tako da je moj šef tudi moj mož! Fino a ne?

Jaz pa mislim,ko sexam,na Mutolo,je zelo privlačna maca.

Jst le na mojga lubija, mi je čist dost rajcig 🙂

Zadnjih sem na Discovery-ju gledala sex sceno, na kateri je dejal sexolog, da ljudje doživljamo dosti boljše orgazme, če med sexom mislito na druge osebe, ki so nam privlačne; sosed, sodelavka…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close