Ali tla raje pometate ali sesate?
Hojla,
jaz ne eno in ne drugo. Sprva metla, ma to se je kadilo u 3pm, da se mi je skoraj zmešalo zraven, pa še moj ga je takrat full pil. No potem sem šla na mokri in suhi sesalec. Morm rečt, da je bil suhi kar vredu, ampak ja lepše ga je potegnit na mokro. Ma nazadnje sem tudi sesalec čist od.jebala. Kaj mi če vsa ta navlaka u 3pm. mile materine božje? Potem sem neekaj časa tuhtala kwa nardit, in se odločila, da bom od sedaj samo še lizala. Če tudi z lizanjem ne bo šlo, razmišljam, da se obesim! Tako da ja – probaj z jezikom lizat, pa viel spass kleine Bi.tch 😉
Tla, 02.12.2021 ob 22:29
Jaz raje metlo primem v roke. Sesalec res redko uporabim.
Pa vi?
Dyson sesalec vsak dan.
Potem pa imam eno plavo metlo iz Mullerja, ki ima na dnu spuzvo in pomete res res dobro, ta fin prah.
Pomivam pa vsak dan. Se ko pomijem znam v prostoru prinest na koncu kake smeti ki jih je Dyson pozabil. Grem pa s cunjo sistematicno po delih prostora, splahnem in namocim v vedro z toplo vodo in cistilom ter nadaljujem.
Krpe locujem eno za dnevni in spalni del. Drugo za kuhinjo. Tretjo za hodnik in kopalnico. Ter tudi cistila druga.
Moj dyson je od sesanja ” prekuril”, dobro da je bil pod garancijo.
Od takrat zame dyson ni vec toliko top.
Obljubljali so sesanje 40 min, 20 na max. Meni je na max sesal 11 minut, potem se polnit. Eh…
Pobere pa dobro s tal droben prah.
In jaz ga tedensko koristim za presesat sedezno, jogi, povstre…
Šnelca_783, 03.12.2021 ob 10:20
Moj dyson je od sesanja ” prekuril”, dobro da je bil pod garancijo.
Od takrat zame dyson ni vec toliko top.
Obljubljali so sesanje 40 min, 20 na max. Meni je na max sesal 11 minut, potem se polnit. Eh…
Pobere pa dobro s tal droben prah.
In jaz ga tedensko koristim za presesat sedezno, jogi, povstre…
Treba je redno čistiti filter in menjati baterijo ko gre. V8 mi na max drži do 15m. Novi držijo pa dosti dlje.
Forum je zaprt za komentiranje.