Ali ta forum “crkuje”?
Ta forum je bil čisto OK, dokler Primož nanj ni začel prestavljati tem iz drugih forumov.
Pa, ko bi vsaj prestavil samo vprašanje in pustil, da se tu razvije debata v svojo smer. S tem, ko prestavi celotno temo iz največkrat Starševskega čveka tudi na ta forum vnese neko preperljivsko in prepucavarsko vzdušje, ki se potem seveda širi tudi v ostale teme.
Potem pa tiste, ki smo včasih kaj napisale, vse mine.
ja je bilo nekaj težkih bab tukaj gor, ki so res odgnale BABI…
potem so pa še na srečanje pamže sabo prpelale, to je bilo pa itak katastrofa, mislm kwa si ene dovoljo,kt da jih ne bi mogu doma kdo pazit, npr. dec-ampak on mora biti za šankom in mora baba pamža na srečanje prpelat in to ne ena, ampak polno otrok je blo zmeri tam
Ravno o tem govorim. To so teme, ki se sicer tičejo prehrane, niso pa ‘zrasle’ na tem forumu ampak jih je Primož prestavil sem iz foruma Starševski čvek, kjer se pa itak za vsako malenkost skregajo.
Verjetno je misil, da bo tako poživil ta forum, v resnici pa mu je naredil medvedjo uslugo in odgnal večino rednih obiskovalk.
Takrat sem bila kar aktivna. Res je bilo prijetno klepetati tukaj.Kar se srečanj tiče, se spomnim, da je nekaj ljudi izrazilo mnenje, da otroci ne pašejo na srečanja. Takoj so bili zavrnjeni, češ da je to tako fajn. Meni osebno se je zdelo, da so otroci moteči. Pa tudi mame par ur brez njih bi se malo razvedrile.
Kakorkoli, škoda da je ta forum tako “utihnil” !
Tudi meni je žal za ta forum-in starševski čvek je res postal obupen. Spomnim se ga izpred 8 let-ne da se ga več primerjati z zdajšnjim. In spom nim se babi in vseh vas, ki ste bile priojetne, četudi se srečanj žal nikoli nisem mogla udeležiti-veste kaj, same bi morale ustanoviti forum nekje izven mona, opa verjamem, da bi si spet dajale nasvete brez zlobnih komentarjev
Glede neprijetnih monovcev pa-ne vem, zdi se mi, da je svet postal čuden ali pa imam smolo jaz-v moji službi, kamor sem padla po zamenjavi delovnega mesta neprostovoljno, so tudi taki-lahko menjamo forum, službo pa težko….
Lepo se imejte, vse tiste od nekoč
A se slučajno katera spomni, kakšen nick je imela Babi preden je postala Babi? Takrat je objavila nekaj drobnih kuharskih skrivnosti, ki jih je “priznala” kasneje, ko je bila že Babi. V spominu imam nekaj takega kot “gospa z morja” ali nekaj podobnega.
Mi je postalo toplo pri srcu, ko sem iskala stare teme od takrat. Res smo bile na nivoju, kapo dol!
Forum je zaprt za komentiranje.