Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali ta forum “crkuje”?

Ali ta forum “crkuje”?

Danes me zanima predvsem to, zakaj je ta forum tako zamrl? Ali pa tudi to zaradi moderiranja ??? ne pride na splet?

Zoprne babe so odgnale babi, ki je bila duša tega foruma. Zdaj pa je ostalo, kar je ostalo…

Se strinjam, v začetku lanskega leta sem z veseljem brala ta forum, tudi kaj napisala, potem je prišlo pa do sprememb in ni več to, kar je bil. Danes sem slučajno pokukala gor ali je že kaj boljše, pa vidim da je isto. V glavnem monotonija in nič drugega. Res škoda.

Evo, tukaj še ena bivša aktivna članica starega foruma iz časa babi, ko smo se še zbirale na srečanjih in občudovale njene kuharske spretnosti.
Kaj pa se je zgodilo z njo?

Ta forum je bil čisto OK, dokler Primož nanj ni začel prestavljati tem iz drugih forumov.
Pa, ko bi vsaj prestavil samo vprašanje in pustil, da se tu razvije debata v svojo smer. S tem, ko prestavi celotno temo iz največkrat Starševskega čveka tudi na ta forum vnese neko preperljivsko in prepucavarsko vzdušje, ki se potem seveda širi tudi v ostale teme.

Potem pa tiste, ki smo včasih kaj napisale, vse mine.

ja je bilo nekaj težkih bab tukaj gor, ki so res odgnale BABI…
potem so pa še na srečanje pamže sabo prpelale, to je bilo pa itak katastrofa, mislm kwa si ene dovoljo,kt da jih ne bi mogu doma kdo pazit, npr. dec-ampak on mora biti za šankom in mora baba pamža na srečanje prpelat in to ne ena, ampak polno otrok je blo zmeri tam

Se strinjam s predhodnicami. Sem še ena iz tistih lepih časov (Babi, Mimi m. in druge prijazne punčke).

Zelo pogosto sem brala ta forum, moram rečt, da tud velik kuham. potem pa so se pojavila vprašanja in zbadanja na temo al res vse tako kuhate, pa se samo hvalijo, pa Cankarjeve matere…. nimam volje, več ne brat, še manj pa kaj napisat.

Ravno o tem govorim. To so teme, ki se sicer tičejo prehrane, niso pa ‘zrasle’ na tem forumu ampak jih je Primož prestavil sem iz foruma Starševski čvek, kjer se pa itak za vsako malenkost skregajo.

Verjetno je misil, da bo tako poživil ta forum, v resnici pa mu je naredil medvedjo uslugo in odgnal večino rednih obiskovalk.

Ni več tistih časov. Ta forum je bil res zelo prijeten. Škoda !!

Najbrž nas je večina včasih sodelujočih še tukaj. Žal pa je vse skupaj šlo v eno čudno smer in se nobena več ne oglaša. Že zadnje srečanje je čisto zgrešilo namen. Škoda. Pozdravljam vse “stare” mačke, ki to berete.

jah ta srečanjabibila vsekakor dosti boljša, će bi otroke doma pustile, ker zraven tako majhnih otrok se pa ne da delat, sory,…če pa nimate domaenga orng desca, ki bi saj enkrat na mesec poahtal oreoka, pol ga pa nekam pošlte.

Včasih malo pokukam sem. Res ni več kot je bilo. Škoda, res je bilo prijetno to druženje na tem forumu!

Ja tole na srečanjih ko je bilo vedno toliko otrok je tudi mene motilo,res bi lahko dale otroke kam v varstvo, ne pa da smo jih mi varovale ,mamice so se učile pa kuhat, mislm, kr pustile so jih tam nek da so bili drugim v napoto !!
ene so res na komot da je kaj

Tudi pri meni malo deluje nostalgija. Se spomnim tistega časa, ko sem napisala recept za elino čokoladno torto. Ja, kje je že to…

Še ena ta stara, ki se spominja starih časov, srelanj in zlate Babi, ki je res sončna oseba.
Pozdravček vsem udeleženkam 😉

Ve ste slabše, k niste povedale, da vas ”pamži” motijo, jih je pa tudi Primož imel seboj……….in zdaj komaj po 3 letih in več……govorite…….o tem…..

Takrat sem bila kar aktivna. Res je bilo prijetno klepetati tukaj.Kar se srečanj tiče, se spomnim, da je nekaj ljudi izrazilo mnenje, da otroci ne pašejo na srečanja. Takoj so bili zavrnjeni, češ da je to tako fajn. Meni osebno se je zdelo, da so otroci moteči. Pa tudi mame par ur brez njih bi se malo razvedrile.
Kakorkoli, škoda da je ta forum tako “utihnil” !

Tudi meni je žal za ta forum-in starševski čvek je res postal obupen. Spomnim se ga izpred 8 let-ne da se ga več primerjati z zdajšnjim. In spom nim se babi in vseh vas, ki ste bile priojetne, četudi se srečanj žal nikoli nisem mogla udeležiti-veste kaj, same bi morale ustanoviti forum nekje izven mona, opa verjamem, da bi si spet dajale nasvete brez zlobnih komentarjev

Glede neprijetnih monovcev pa-ne vem, zdi se mi, da je svet postal čuden ali pa imam smolo jaz-v moji službi, kamor sem padla po zamenjavi delovnega mesta neprostovoljno, so tudi taki-lahko menjamo forum, službo pa težko….

Lepo se imejte, vse tiste od nekoč

Po doooooolgem času sem pogledala sem. Tudi jaz sem ena iz časov Babi. Takrat nam je bilo lepo.

A se slučajno katera spomni, kakšen nick je imela Babi preden je postala Babi? Takrat je objavila nekaj drobnih kuharskih skrivnosti, ki jih je “priznala” kasneje, ko je bila že Babi. V spominu imam nekaj takega kot “gospa z morja” ali nekaj podobnega.
Mi je postalo toplo pri srcu, ko sem iskala stare teme od takrat. Res smo bile na nivoju, kapo dol!

Babi je takrat na začetku imela nick Sonja z morja.Veliko sem se naučila od nje, še danes uporabljam njene recepte in kuham po njenih nasvetih. Čudovit forum je bil to.

O, Lenka, najlepša hvala! Ja, seveda, Sonja z morja je bila. Grem takoj iskat njene stare poste.
Lep dan želim!

Takrat je bil ta forum res na nivoju, bilo je prijetno, nikoli se nisi bal, da te bo kdo zabil, zafrkaval (kot sedaj na starševskem čveku). Ras škoda, da se ne “rehabilitira”. da bi se spet pojavljale “stare mačke” in prijetno klepetale in si izmenjavale izkušnje !

Žal se vsak forum prej ali slej izrodi in na žalost se je praktično tudi ta. Tudi meni je žal, da ni več bolj aktiven. Res pa je, da nekateri iščejo prepir vsepovsod. Tudi na prehrani ali kulinariki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close