Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu?
To je ravno tvoj problem, ker moške popredalčkaš po kategorijah. Nisem še zaznal, da bi imela tudi pozitivne kategorije za moške, žal…. Samo pijanci, nasilneži, mamini sinčki, nezvesti…. Same negativne nalepke, izrazito negativen, odklonilen odnos do moških vidim v tem. Taka ženska ne more dobiti moškega, če so pa vsi slabi.
Matjazko, matjazko, predalčkar je tvoje drugo ime :).
ja, imaš prav, vse mora biti urejeno. Na avtu ne sme biti packe, vse knjige po abecedi zložene, vsaka cunja zlikana. Vse sterilno pospravljeno. Vse po predalčkih. Vsako stvar je potrebno zdrgnit, da se sveti. Moja pisalna miza je vedno pospravljena.
To je ravno tvoj problem, ker moške popredalčkaš po kategorijah. Nisem še zaznal, da bi imela tudi pozitivne kategorije za moške, žal…. Samo pijanci, nasilneži, mamini sinčki, nezvesti…. Same negativne nalepke, izrazito negativen, odklonilen odnos do moških vidim v tem. Taka ženska ne more dobiti moškega, če so pa vsi slabi.[/quote]
Tako je imel tudi moj dva telefona, enga za katerega sem vedela in enga za ljubico….hmmmm…ko sem ga odkrila je bilo spoznaje boleče, ampak smili se mi pa on, ker ni imel jajc in mi povedal da ima ljubico ampak je mogu revež vse skrivat. Bogi fant. Upam da danes nima več dveh telefonov in da vse pogovore opravi v živo in iskreno.
Forum je zaprt za komentiranje.