Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu?
Torej: Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu, berete sms-e, preverjate klice …?
Jaz sem to počela svojemu bivšemu, potem ko sem izvedela, da me je varal. Seveda sem našla dokaze, da stikov ni prekinil in potem kreganje, zasliševanje … Oh, kako se mi je dalo, koliko sem se preživcirala. 🙁 Raje bi ga bila postavila pred vrata in adijo.
Zdajšnja zveza je proti tisti zelo mirna; s partnerjem si preprosto zaupava in to je dovolj. Da bi mu šla brskat po mobitelu se me zdi nekako “kr nekaj”.
To je traparija…, če želiš nekaj prikriti in imaš vsaj malo v glavi….brskanje ne pomaga. Najbolj so mi pa smešene tiste, ki pišejo, da poznajo geslo od maila haha, ja res je problem odpreti še kak mail….:). Ženski daš geslo od “civilnega” maila in je vsa srečna…..Glede GSM, res je težko nabavit še kakega in ga imeti recimo v službi……
Malo v razmislek…..
pri meni je bilo obratno, on je brskal po vseh mojih stvareh. in kot bi iskal razloge za prepir. tudi maili ki so bili stari nekaj let so mu prišli prav, da se je prepiral z mano, me obtoževal, itd. čeprav sva bial skupaj samo nekaj mesecev in v času tistih mailov zanj še vedela nisem. strašno je bilo. ta posesivnost pomešana z bolestno ljubosumnostjo … sploh ne vem kako sem preživela toliko časa ob njem, vem da da nikoli več nikomur ne dam svojega gesla in nikogar več ne spustim tako blizu. nisem ga varala, nisem se z nikomer dobivala ali menila ali karkoli drugega. in tudi on ni našel nič takega nikoli.
Jaz ne brskam po telefonu…ne da se mi. Da bi se igrala detektivko, ahhhh…. Njegov računalnik, njegov telefon = njegova stvar
Pred leti sem mu povedala, da ni obvezan biti z mano, da če se bo kdaj zaljubil in bo prepričan, da je tista druga boljša, potem lahko vedno gre. Vsakemu se lahko zgodi, da podleže “zaljubljenosti”.
Lep dan
Imava vse na voljo drug drugemu, vsaj jaz imam. Moj in njegov mobitel ležita vedno nekje in jih nikoli ne skrivava. men on bere maile, če želi in jaz njemu, če želim (ja, BMW. tiste, ki jih ima na thunderbirdu, ne izključujem možnosti, da ima še kakšnega drugega) Če pa je tako spreten, da mi že 10+ let igra takega pozabljivca in raztresenca pol si pa zasluži oskarja.
Itq če se bi zavzel bi me lahko varal med službenim časom, na treningu itd. Upam samo, da bi mi raje povedal direkt kot da se gre takele blesave igrice.
Forum je zaprt za komentiranje.