Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali sva sploh normalna

Ali sva sploh normalna

Verjemite da seks po 19-20 letih zakonske zveze izgubi nekaj ognjevitosti, ni nezanimiv, vendar tak kot na začetku. Pri nama pa se je zadnja dva meseca zgodilo prav to: nikoli boljši ni bil.
Zadnjih 10 let dopustujeva vedno v istem kraju in vedno srečamo podobne duše. Tako tudi letos. Z možem sva se spoprijateljila s parom podobnih let in večino časa smo preživeli skupaj. Posebno ob večerih smo ob kozarčku ali več smo kramljali dolgo v noč in se pogovarjali tudi zelo osebne zadeve kot je seks in podobno. Enako je bilo tudi tistega večera predno sta prijatelja odšla.
Zelo pozno je bilo in naenkrat sem opazila, da se moj mož in prijateljeva žena vpričo naju objemata, otipavata in poljubljala. Naenkrat pa sta se začela ljubiti, ampak pri tem nisem občutila nikakršne ljubosumnosti ali užaljenosti…
Ni bilo dolgo in tudi midva sva se znašla v enakem položaju in pri tem sem celo neznansko uživala, čeprav sem mu komaj ime poznala.
Od takrat je najino življenje postalo popolnoma drugačno. Zopet se ljubiva in to ognjevito kot še nikoli prej. Komaj čakava, da prideva domov in če ni otrok doma, se ljubiva vse povsod- tudi na tleh, kuhinjski mizi, v kopalnici… Včasih počasi in nežno, včasih strastno, da obleko skoraj trgava drug z drugega. Postala sva kot najstnika, neverjetno

A smem uprašat kok sta stara?

Seveda sta normalna! Uživajta življenje!

BRAVO,zavidam vaju.Uživajta !!!! Normalna sta,tko ko jaz !!! Tisti pa ki ne seksajo pogosto so pa nenormalni ljudje.

Mož 45, jaz 42

BRAVO :)))

Micika,a gremo v troje…..

Kaj naj rečem, blagor vama! Samo očitno vaju je zrajcal to, da se z drugimi dol dajeta…čudno.

Potem ste samo izmenjali patnerje ali ste šli tudi kaj več?

Samo zamenjali smo se, samo bilo je pa nepozabno. Še ena ura, pa letim domovvvv!

Oba te pa nista?

Jaz bi znorela od ljubosumja, če bi ju videla tako, svojega moža z drugo žensko…ker sem pač take narave, jaz. Je pa to subjektivno in nikakor ne morem rečt nenormalno, pač odvisno od posameznika. Če je vama fajn, buh vam požegnej!

Samo z njim, saj je bilo menda trikrat – menda. Popolnoma noro.
Še 40 minut

bravo micika in bravo tvoj korenjak! čisto normalno je, in tudi logično, če dobro pomisliš. pri vseh ne bi delovalo, pri vama je! očitno sta zelo odprta glede sexain si zaupata! po tolikih letih ljubljenja z eno in isto osebo lahko pride do ukalupljenja v neke enake vzorce, zato tudi vročičnost zamre, vidva pa sta dodala najboljše zdravilo vajinemu seksu – novost in s tem vznemirjenje. super sta. res :)))

Micika! Kako se pa vaju da dobit za “družinska prijatelja”? 😉

Za mene nista niti malo normalno, če sta se dala dol z družinskimi prijatelji! Jaz možu bučo razbijem, da se samo takne kakšne druge, kaj šele, da bi se začela pred mano našlatavat in dol davat.

Vsem lepa hvala za odgovore, tudi tistim, ki so malo pljuvali. OTROK NE BO DOMA!

Ta dva bi mogla hodt v kakšen swing klub, kaj bi jima šele pol dogajal.

Čisto normalna sta, čestitam vama. Saj nimata mačka? Želim vama še veliko užitkov. Na tiste, ki so proti, pa se ne ozirajta. Važno je, da je vama lepo

Če je le malo žerjavice,ogenj lahko zagori…..le pravilno ga je treba znati zanetiti….BRAVO!!!!!!!!!!Naj vama ta ogenj še dolgo gori!

🙂

Poljub je kralj dotikov

Čestitke!
Za takšno vezo je treba bit psihično zrel, da ni kakšnih odtikanj in poniževanj pozneje. Vama je uspelo v obratno smer.

Uživajta življenje in se ne ozirajta na druge!

popolnoma normalna sta! take stvari znajo dobro podkuriti, kaj? vem, vem, kako je to 😉

Jah po moje sta tudi čisto normalna, kako si kdo popestri spolno življenje, vidva sta si ga pač tako in se je vse vredu steklo. Vama prioščim. Zanima me pa ali ste to še kdaj ponovili ali se je pri prvem poskusu tudi končalo?

Jaz vama lahko le cestitam in zelim,da vama traja in traja.Lepo je, da sta znala iz vsega tega povlect samo vse dobro, mnogi to ne znamo…
In če vama obema to paše, potem so vprašanja, če sta normalna odvec, naša druzba pa je itak taka, da vedno pljuva, nori …zato se na njo ozirat je danes res zadnja stvar, ki jo moraš delat!

Kaj pa če te nekoč omreži kaki sexi zapeljivec in se mu ne boš mogla upreti in te bo čisto zmedel?Zarečenega kruha se največ poje,zato ne govori.Si premalo samozavestna in svojega imaš pod komando,ker se bojiš,da ne bi kake druge pogledal vpričo tebe.Jo bo pa naskrivaj in je ne bo samo pogledal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close