Ali ste videli? Pred 30 leti izginila punčka.
Če bi ga videla in poslušala kaj je govoril bi drugače razmišljala. Kakšnih 5 minut slave? Tukaj na netu?? Oh, kje vi živite??
Samo opisala sem svojo izkušnjo, do tistega trenutka nisem vedela nič o izginotju te deklice, sedaj se je pa spet začelo o tem govoriti in pisati, ko so našli kosti.
[/quote]
Prav jezna sem na take kot si ti. Vsem drugim razpredate, samo tistim, ki je treba ne. Za take sumljive zadeve se kliče policijo, če ne drugega, da vprašaš za nasvet.
In ja, sem klicala že večkrat, so mi vedno na nek način pomagali.
Zdravo, si napisala zelo zanimiv komentar. Sem postal kar “obseden” s tem primerom, da bi ga najraje sam raziskal. Si omenila, da se je izdajal za “zdravnika”? Ne poznam Ljubljane, ampak sem si moral kraj ogledati kar na zemljevidu in nisem mogel preko tega:
Pozdravljena,
v katerem delu Ljubljane pa sta bile v trgovini? Ker po opisu sodeč točno vem za koga gre; ta tip je pri nas, na Bratovševi ploščadi, že večkrat ponujal lizike punčkam (oz. jih spraševal, če znajo lizat liziko ?!?), med drugim tudi moji 5-letni hčerki (jaz sem bila zraven, saj ji še ne pustim, da gre sama naokoli). Je tudi razlagal neko zgodbo, da je bil zdravnik v Ljubljani (mislim da radiolog, med drugim tudi za otroke). Sumljiv tip vglavnem, smo ga mamice že pogruntale in se ga izogibamo (zdaj ga sicer že nekaj časa nisem videla). Sem pa z enim sumljivcem imela opravka tudi na otroškem igrišču med Mucherjevo in Glinškovo, tip star cca. 40 let, obilnejši, v neki ledr jakni, se je usedu na eno igralo in nekaj ogovarjal mojo hčerko, pol je pa v njeno smer vrgel nož v toku (?!?), kao pod pretvezo naj pride bližje pogledat. Mene očitno ni opazil, ker sem sedela par metrov stran na klopci in je verjetno mislil, da je hčerka sama. Jaz sem jo seveda poklicala k sebi in ji rekla, da greva domov pa je potem samo komentiral, da naj kar gre k mamici ja, da je tako prav. Jaz sem bila čist v šoku in mu nisem niti uspela nič rečt, samo po hitrem postopku sva šle stran z igrišča.
A da bi pa katera od vas poklicala policijo, to pa ne? Tip redno ponuja lizike punčkam, eden celo meče nože vanje, da bi pritegnil njihovo pozornost, ve imate hčerke, in razmišljate kaj točno?
Moji otroci so že študenti, ampak v OŠ so jih učili, če se zgubijo ali karkoli, da gredo vedno po pomoč k MAMICI Z OTROKOM (okej, v LJ se tudi to ne moreš zanesti, ko Romunke prosjačijo z zadetimi dojenčki) ali PRODAJALKI. Ne k stricu z liziko.
Itak, da ne piše, niti tega niso potrdili, da je res otroška. In ja, po 30 letih vidijo točno, koliko star je bil otrok in kaj je bil po horoskopu. Če nič drugega, se telesni razvoj razlikuje med spoloma in je lahko zaradi tega pri oceni starosti leto, dve razlike mimogrede. Torej od 9 do 13 let – če je seveda res otroška lobanja.
Še dobro se spominjam. V bližini sem bila v službi. Takrat se je marsikaj govorilo, pod drobnogled so vzeli tudi starše. Sumili so tudi dva Iračana, ki sta imela v istem bloku najeto stanovanje, dokazati pa niso mogli ničesar. Deklica je izginila sredi belega dne iz stopnišča bloka. So pa zanikali, da bi v NM našli otroško lobanjo, kot je bilo sprva rečeno, menda naj bi šlo za odraslo osebo.
A da bi pa katera od vas poklicala policijo, to pa ne? Tip redno ponuja lizike punčkam, eden celo meče nože vanje, da bi pritegnil njihovo pozornost, ve imate hčerke, in razmišljate kaj točno?
Moji otroci so že študenti, ampak v OŠ so jih učili, če se zgubijo ali karkoli, da gredo vedno po pomoč k MAMICI Z OTROKOM (okej, v LJ se tudi to ne moreš zanesti, ko Romunke prosjačijo z zadetimi dojenčki) ali PRODAJALKI. Ne k stricu z liziko.
[/quote]
To se tudi sprasujem. A take so potem, ko se dejansko kaj zgodi, najbolj pametne ces “Kako da nihce ni nic opazil?”
Forum je zaprt za komentiranje.