ali ste samske ali v zvezi
Joj electra, jst ti z veseljem kr tega drugega prepustim,a veš kok je luštn… Meter 187 cm, kratki temni lasje, lepa športna postavca, predvsem pa ful ful v redu fant, priden, delvaen, msilim, res… srček 🙂 Pa bi vsaj vedla, da je v dobrih rokah 🙂 Ja, ostala bom s prvim… On se je prvi mal bolj potrudil zame, ta drugi mu je blo pa mal nerodno na začetku, jst sme pa tud smotka, tako da je vmes minilo že tolk časa, da sem vmes že mal upanje izgubila in mi je v tistem trnutku ta drugi ful prirastel k srcu in so se stvari razpletle tako kot so se.
Poročena 15 let; z raznimi padci in vzponi. Tako pač je. V zvezi je pomembno to, da znaš tudi kdaj odpustit kakšne malenkosti, ki ti niso všeč in da se znaš tudi kdaj pa kdaj prilagajat. Predvsem pa partnerja vzet takšnega kot je: z vsemi napakami in seveda dobrotami! Če pa trmariš, da bi moralo vedno biti samo po tvoje, pa adijo zveza….
Electra… hm :))) če je tipičen gorenjc… :)))) Vem sam da je precej bogat, sam to ni važn… pa ko smo zadnjič meli žurko pri njem in sem si šla zobe umit, in jst pustim vodo vmes tečt, ko si krtačim… je prišel tja, pa je rekel, da nej zaprem, ker če ne vem, da eni nimajo za pit… Zdej pa ne vem, a je to res tk mislu (ker po eni strnai ma prav…) al zarad drugih razlogov… 🙂 Sej a veš, ne more bit vse popolno…
Drugač pa, ne nebi bla jezna, če bi ga mela katera druga, pa če bi bla v redu.
Pa ne se sekirat kako boš preživela počitnice… ker sme do sedaj jaz dvojne počitnice preživela sama, pa ti povem, zelo pestro 🙂 V bistvu bi bilo sedaj tri leta, odkar sem šla narazen s svojim bivšim fantom.
xtrm – sicer izven glavne téme … se kr strinjam s tistim tipčkom, da se voda zapre med umivanjem zob. Sicer jest ne mislim, da zato, ker bi pomislila, da drugi nimajo za piti, vendar sem mnenja, da je vseeno potrebno varčevati z vodo. Tudi nam se lahko zgodi, da jo bo začelo zmanjkovati, zato je potrebno poskrbeti že prej. Je pa to priučena navada. Od začetka sem mogla fejst mislit, da sem zaprla pipo, sedaj pa je to že čisto podzavestno. Mogoče pa je nekaj na tem, da sem tud gorenjka:)
electra, jaz sem na istem, sva skupaj 2 meseca, ampak to ni to, ni mu do mene, jaz sem zaljubljena, ampak v resnici niti ne morem ugotovit, ali je on sploh uredu zame, ker ne dobim priložnosti. Pomembnejša mu je družba, ki jo že skorajda malikuje. Bom morala potegnit črto, ker me že začenja najedati, se začenjam sprašuvati, ali mogoče pričakujem preveč, če si želim tipa, k bi me na primer povabil na morje, njemu se pa zdi normalno, da gre s kolegi. Joj, sem jezna in razočarana in mal mi je hudo, ampak gremo dalje.
sis, najdi si rezervo :))) Ja, resno misilim :)))) Men se je enkrat zgodilo isto kot tebi, sem bila kakšne dva meseca s tipom, pa res, stalno so meli vaje z bendom, pa ful sem ga dopbila na laži pa tk… Ni cenil niti ene stvari, ki sem jo naredila. nisem ena tečna baba, ki bi hotela koga sma zase, nasprotno, mam velik prak potrpežljivosti in nebi nobenmu dala ovratnice okol vratuk sam to je blo pa rpeveč in sem ga pustila. In se je zgodilo,d a je tip lazil za mano še elto in pol, da ja nisem mogča spoznat ins e zbližat sploh s kom drugim, ker je on to preprečil (grde besee in to…), zato sem bla pa dve leti sama, skor tri no… In sm ful pazila s kom se bom v naprej vezala, sedaj mam takega, ki si ga vsaka lahk sam želi (čeprav je ful starejši- OK eni majo predsodjke, sam kolegica ko ga vidijo padejo dol…), tist k je za rezervo je pa še boljši, sam to mislim sam vizualno, načeloma so mi všeč zrelejši moški (sej je ta mald tud OK drugač, sam mene nekak privčlačijo tiste življenjske izkušnje mal…)
Punce jst vam ful privoščim, da najdete ene ful v redu fante, kovas bodo cele dneve razvajal, ap po rokah nosli 🙂 Sej bo 🙂 Sej ni tako slabo bit sam.
tudi jaz sem mela takega tipa-da bi šel z mano na morje-ni šans!!!
nekaj časa sem si misla da je z mano nekaj narobe, če že noče nikamor z mano samo s prijatli, potem sem pa ugotovila da je problem v njem, da je pač tak!!! pa sem ga pustila, ker nočem bit nobena rezerva svojemu tipu, pa da bi ga morala prosit če bi bil naprimer z mano nocoj ne s prijatli!!!
zdaj mam pa tudi jaz super tipa, mava iste interese…..skratka rada sva skupaj!!!!
torej punce če ne gre pač ne gre, s časoma bo še hujše-iščite in čakajte naprej in ziher boste našle takega, s katerim vama bo super!!!Electra itak sta skupaj šele 3mesece, zato ne bo tako zelo hudo če gresta narazen-boljše zdaj kot pa čez 1leto, ko bi bila še bolj navezana nanj
xtrm-koliko let pa imata razlike če ni skrivnost?
Forum je zaprt za komentiranje.