Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ste pozitivna oseba??

Ali ste pozitivna oseba??

Kako ohranite pozitivo, tudi, ko vam mož reče nekaj kar vam ni všeč (recimo omeni zeleno barvo, ki vam ni lepa)?

Ko ga jebe ! Rečeš, e štos jebo, jebo si ! hahahaha

Seveda, kaj pa, s pozitivnim odnosom povsod trikrat več profitiraš.

ne maram introvert tipe, to jih pa videt ne moem…

Odgovor na objavo uporabnika
pajo42, 29.08.2025 ob 13:10

Ko ga jebe ! Rečeš, e štos jebo, jebo si ! hahahaha

Seveda, kaj pa, s pozitivnim odnosom povsod trikrat več profitiraš.

ne maram introvert tipe, to jih pa videt ne moem…

Kako Nehati razmišljati o ukradenim občutku sreče?

Odgovor na objavo uporabnika
Užaljena, 29.08.2025 ob 13:08

Kako ohranite pozitivo, tudi, ko vam mož reče nekaj kar vam ni všeč (recimo omeni zeleno barvo, ki vam ni lepa)?

težka si po nepotrebnem

Zakaj bi bila užaljena ali slabe volje, če partner omeni barvo, ki mi ni všeč?

Slabe volje bi bila kvečjemu, če bi izrecno vztrajal, da mora biti npr.nova sedežna točno take barve, ki je ne maram. V takem primeru bi iskala kompromis.

Predvsem sem oseba zdrave pameti. Kar pomeni, da ne težim ali celo obtožujem koga kaj po krivem, ko pa nekdo desetič prestopi mojo mejo (ja, saj vem…morda malo preveč prenesem), pa zaropotam.

Pozitiven na kaj? Se trudim bit bolj negativen na vse kar je

To, da je nekdo užaljen ne pomeni tudi, da ima prav. Se ne trudim biti pozitiven. Preprosto sprejemam, da je nekdo odrasla oseba s pravico do lastnih izbir.

Zelo pozitivna oseba:)

Da nekomu barva ni všeč me ne gane. Naj si zbere kar želi. Jaz imam kar jaz želim. Enako glede mojega videza, oblačenja, avta, ma česarkoli.

Je vprašanje preveč splošno, zato splošen odgovor.

Za večino stvari mi je vseeno, kakšne so. Čemu bi traumiral. Izredno malo stvari je vrednih slabe volje.

Večinoma sem. Jasno pa ne nonstop. To ni človeško 🙂

Da bi me pa mnenje koga v negativo spravilo pa res ne. Vsak pač ima svoje mnenje. Ne vem kaj bi to imelo z mano. Če možu zelena barva res ne bi bila všeč je pač ne bi uporabljala, ker mi v resnici dol visi za barve 😀 Če bi bila pa to moja najljubša barva, bi se moral pa sprijaznit da jo bo sem pa tja videl.

NE NISMO.

SOVRAŽIMO SEBE IN SKORAJ VSE OSTALE LJUDI. SMO HINAVCI, KER …

ŽIVALI IMAMO PA RADI, ČEPRAV JIH TUDI RADI POJEMO ZA ZAJTRK, KOSILO ALI VEČERJO!

TOLIKO 🙁

Naj ti pove tako, da bo jasno sporočil, kar ni v redu in da te ne bo žalil. Da bi neke žalitve prenašala s pozitivo, nima smisla.

To je vendar precej enostavno – pomislim na lepo črno barvo in sem takoj pozitivne volje!

NE NISMO POZITIVNA OSEBA. LE ZAKAJ BI BILI? TUKAJ NA FORUMU!

Kam pa pol ti hodiš, v pogorelo, opustošeno naravo, sam da ni zelena ???☺️☺️☺️ Mavrica je fina reč ?☺️ Če ni trnuljčica, je pa pepelka našla še drug čevelj godrnhavo. ☺️☺️☺️

Zelo pozitiven in se ne dam, idiotom, fejk folku. V moji okolici sem 0.00000000000000001% takšen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close