Ali ste bili tudi vi kdaj osleparjeni (narocanje preko interneta)?
Ja ubistvu se je zacelo tako, da sem na podarim.si zasledila, da podarja obesalnike za torbice in sem jo prosila za enega. Tudi sama rada veckrat kaj podarim, ce ne rabim vec. Ko sem obesalnik dobila sem poleg dobila se dva kataloga stvari, ki jih prodaja. Eno od teh stvari sem narocila samo mi je rekla, da trenutno nima za zalozit pa ,ce ji lahko v naprej nakazem denar. Seveda sem ji zaupala in potem nisem videla ne stvari ne denarja. Ko sem jo klicala se mi ni oglasala in ,ko sem jo le dobila na telefon, ker sem klicala firmo s katero ona sodeluje, mi je rekla, da se je posta verjetno izgubila in ,da je ona se enkrat to stvar poslala in, da se je verjetno ponovno izgubila.. kar dvakrat? potem sem odsla na posto in so mi rekli, da sicer je vse mogoce ampak se paket ne izgubi kar tako, sploh pa dvakrat.. in gospa se mi ni vec oglasila
Ja saj tudi jaz ampak tej gospej sem res zaupala,saj vem, da je po statusu invalid -no tako mi je ona kasneje povedala češ kako se lahko tako obnašam,ker sem ji rekla, da hočem denar nazaj, da kaj nevem da je invalid. Ampak z vsem spostovanjem ,to se ne pomeni, da mora na tak nacin okrog obracat ljudi. Jaz bi ji denar dala ,če bi mi rekla da ga potrebuje ne pa tako… nevem od kar se mi je to zgodilo kar ne morem prebolet tega razočaranja kako naivna sem bila in resnično sem bila prepričana v svojo presojo.. sedaj me je pa izučilo..
Potem pa tako ni problema, kot vidiš, denar zelo potrebuje, če mora krasti. 🙂 Ti si pa tudi pridobila novo izkušnjo. Ubila si dve muhi na en mah. 😉 mogoče pa te pošiljka preseneti, mogoče jo je božiček prestregel.
Svašta, česa se nekateri spomnijo. Prav je, da se take stvari povedo javno, da smo potem ostali nekoliko bolj previdni oz da morda omenjeni ali potencialni “kriminalec” vseeno presodi, če je to prava pot ali ne. Hvala, da si to delila z nami.
Joj, ta naša država…
Od kdaj pa je to, da si invalid, opravičilo, da kradeš? Ali pa to, da nimaš denarja, opravičilo, da kradeš? In da bi morali ljudje vendarle razumeti, da kradeš, saj si invalid …???
Jaz bi poslala gospe dopis, da v kolikor ne bo roba dostavljena do tega in tega dne, jo boš prijavila policiji. Storilec domnevnega kaznivega dejanja je znan, verjetno si plačala preko interneta – za kar imaš domnevno potrdilo. Pa naj ona dokaže, da je robo res dala na pošto…
Kako veliko denarja je veliko, je zelo relativno.. takrat sem bila brezposelna in mi je bilo teh 30 evrov veliko.. pa tudi zdej jih nebi kr tko talala okrog brezveze..
No zato sem tudi povedala javno, da se ve, kaj se dogaja.[/quote]
ce te potolazi… 7000eur 🙂 pa se sama studentka z minimalnimi prihodki kolikor pac zasluzim sprot. se je slo pa za pocitnice neke (pa ne promocija soncnega zahoda)-sem pisala ze v temi turisticne agencije..
Jz vem da je drzava kriva, da določeni ljudje kradejo ,ker tudi sedaj kjer delam ljudje, ki nikoli nebi kradli, morajo, če želijo otroci jest.. ne da to podpiram,samo pravim..
ampak v tem primeru se mi zdi, da gospa izkorišča svoj status invalida in ta miselnost je pa že od nekdaj..
jaz sem gospej posiljala nevem koliko meilov, potem se je zacela prerekat z mano ,da ces da mi je podarila obesalnik jaz pa izkazujem tako hvaleznost ,hehe ..pa da ni ona kriva, ce se posta izgubi itd
imam pa se vedno listek, da sem ji nakazala ampak ona nima dokaza ,da je poslala ,ker je poslala po navadni posti in ne priporoceno (in to dvakrat, kot mi je zatrdila??) ze to mi je blo cudno ,da nekdo ,ki se ukvarja s prodajo preko interneta, posiljke poslje po navadni posti…in potem itak ni dokaza, da se res ne izgubi
potem sem jo pustila pri miru, ker sem vidla, da nebom dosegla nic, se je zacela neki se sklicevat na zdravje… po svoje se mi taki ljudje smilijo, da bi se spuscala v neke tozbe al karkoli ..
sem pa (po tem dogodku) zelela enkrat kupit fotoaparat druge roke ,ker nisem imela denarja za novega in sem sla osebno prevzet ..se dobro,ker se je izkazalo ,da ne deluje!!
tako, da me je vseeno neki izucila ta izkusnja 😉 vse je za nekaj dobro..
exotic ti pa nas prekasas vse :-)))) sem mogla prav dvakrat prebrat, da sem se prepricala, da sem vidla tapravo cifro
Forum je zaprt za komentiranje.