Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali statistika cepljenja narašča

Ali statistika cepljenja narašča

Nič ne povedo. Ampak slišim starce, da masovno hodijo na tretji odmerek.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10663, 04.12.2021 ob 13:04

Nič ne povedo. Ampak slišim starce, da masovno hodijo na tretji odmerek.

Skeptiki in antivakcerji čakajo:

Dlje kot traja, več nebuloz se odkriva.

Naj mi zagrizeni cenilci odgovorijo in utemeljijo zakaj bi se cepila.

1. Ali cepiva šitijo pred okužbo?

Vem, da ne, saj je precej cepljenih zbolelo.

2. Zakaj cepiva niso polno odobrena, če so tako varna za množično precepljenje?

Na EU straneh je uradno zapisano, da cepiva nimajo polne odobritve.

3. Če so cepiva varna, zakaj proizvajalci ne jamčijo zanje?

Proizvajalci ne prevzemajo nobene odgovornosti za svoja cepiva in posledice cepljenj.

4. Zakaj cepljeni lahko prenašajo virus? Kaj je potem namen cepiva.

5. Tudi polno cepljeni potrebujejo bolnišnično zdravljenje? Zakaj, če pa cepljenje po mnenju stroke olajša potek bolezni.

6. Ali so znani učinki cepiva na dolgi rok 5, 10 let? Kaj, če se ugotovi, da cepljenje povzroča xy bolezni čez 5, 10 let?

7. Zakaj cepljeni ne potrebujejo testiranj? Če je znano da se lahko okužijo in širijo virus… nekatere države so to že ugotovile in jim C brez testiranja ne omogoča prosto gibanje.

8. Koliko študij je bilo narejenih predno so cepivo ekspresno dali na tržišče, in kakšni so učinki vsaj na krajši rok od 2- 5 let?

9. Zakaj je potrebno tako množično cepljenje, če je še toliko neznank?

10. Še polno vprašanj, vendar sem izpostavila meni najpomembnejše, ki se jih trenutno spomnim.

Ko bodo zagrizeni cenilci odgovorili in utemelji odgovore na moja vprašanja in po tesnem premisleku na podlagi resnih utemeljitev, lahko spremenim mnenje.

Pa, da vidimo ali me bi kdo uspel prepričati?

Lunalun – ista vprasanja imas kot jaz.

Zakaj598, 04.12.2021 ob 14:12

Lunalun – ista vprasanja imas kot jaz.

Še kakšno vprasanje bi se našlo. Nisem apriorij proti cepljenju, imam pa več pomislekov pri tem “cepivu”. Če mi kdo zna obrazložiti in utemeljiti, dokazati… Me morda prepriča, dokler pa je toliko neznank… tega res ne mislim sprejeti vase.

Vem da covid je, ali kakor koli, sem prebolela. Ni bilo enostavno, ni bilo pa hudo za v bolnico. Pa kljub temu dvomim, saj nimam odgovorov, ki bi moj dvom razblinilo.

Lunalun

????

Bravo Bravo Bravo

Lepo strnjeno – najbistvenejše!

Še vedno niste odgovorili na vprašanje

Takole sprašujejo samo razvajeni 5 letniki, brez konca in kraja ali pa kakšni ravnatelji.

Lunalun, 04.12.2021 ob 13:42

Skeptiki in antivakcerji čakajo:

Dlje kot traja, več nebuloz se odkriva.

Naj mi zagrizeni cenilci odgovorijo in utemeljijo zakaj bi se cepila.

1. Ali cepiva šitijo pred okužbo?

Vem, da ne, saj je precej cepljenih zbolelo.

2. Zakaj cepiva niso polno odobrena, če so tako varna za množično precepljenje?

Na EU straneh je uradno zapisano, da cepiva nimajo polne odobritve.

3. Če so cepiva varna, zakaj proizvajalci ne jamčijo zanje?

Proizvajalci ne prevzemajo nobene odgovornosti za svoja cepiva in posledice cepljenj.

4. Zakaj cepljeni lahko prenašajo virus? Kaj je potem namen cepiva.

5. Tudi polno cepljeni potrebujejo bolnišnično zdravljenje? Zakaj, če pa cepljenje po mnenju stroke olajša potek bolezni.

6. Ali so znani učinki cepiva na dolgi rok 5, 10 let? Kaj, če se ugotovi, da cepljenje povzroča xy bolezni čez 5, 10 let?

7. Zakaj cepljeni ne potrebujejo testiranj? Če je znano da se lahko okužijo in širijo virus… nekatere države so to že ugotovile in jim C brez testiranja ne omogoča prosto gibanje.

8. Koliko študij je bilo narejenih predno so cepivo ekspresno dali na tržišče, in kakšni so učinki vsaj na krajši rok od 2- 5 let?

9. Zakaj je potrebno tako množično cepljenje, če je še toliko neznank?

10. Še polno vprašanj, vendar sem izpostavila meni najpomembnejše, ki se jih trenutno spomnim.

Ko bodo zagrizeni cenilci odgovorili in utemelji odgovore na moja vprašanja in po tesnem premisleku na podlagi resnih utemeljitev, lahko spremenim mnenje.

Pa, da vidimo ali me bi kdo uspel prepričati?

Na vsa ta vprašanja so bili že stokrat podani odgovori. Ne splača se vlagati trud v razlaganje nepismenim. Briga nas, če se ti želiš cepiti ali ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close