Ali so
Event horizont: film nastal tm nekje…1999…. ampak moraš videt….. je pa tko al se ti bo ful dopadu, al ti bo pa ful zanič…. :))) jst še nisem spoznal ljudi, ki bi ob tem filmu rekli: eh nič posebnega..
LOST: če tvoj vleče dol z mulo, pol naj gre na – najde tam vse….. če pa z torrenti, pol pa na (brez www) :)))) če te še kaj od piratstva zanima, ti kr uprašaj :)))
Sem pa glih včeraj gledal ta tanov film Alexander – od Aleksandra velikega…. igrajo Colin Farrel (?), Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Val Kilmer,…….. je pa film na foro Troja.. ampak s to razliko, da ni tko ZELO skomercializiran…… čeprav je tudi :))) ampak je tut malo tistga…… homoseksualnega pridiha (pa ne malo :))), pa tko….. mal bol realno, ne pa tista pravljica o Troji….. še Homer ni tko romantično pisal, pa so bli to konc koncev njegovi ljudje…….. Tko da: Alexander – se splača pogledat, ampak, če ga pa zamudiš, pol pa tut ne bo nevem kake škode
kaj pa kriminalke? meni: najbolša kriminalka vseh časov: Osumljenih 5 (je bla tut že na POPTV- se mi zdi)
em…. kaj še pol aja, komedije….. sej, če ti povem, se mi v zadnjem času sploh ne ljubi več komedij gledat!
aja, zdele se pa ravnokar dal dol 1. del nove serije Legend of Earthsea………. živi bili pa videli…… ti povem jutri, če se jo splača pogledat…. baje je na foro: The lord of the ring – kaj praviš pa na ta film???
ok, dost o filmih……. to je pa zadeva, ki bi jo jst lahko razpravljal še celo noč, tko da ti predlagam, da zamenjava temo, da ne bo teb preveč dolgčas :)))
LP
Remedy
Hvala, moj je na muli in mu bom rekla. Lord of the ring mi je bil dober, scenografija fenomenalna. Viggo Mortensen pa še boljši…:-) To je blo tak BTW, za mojo dušo. Glih tamalga fehtam, da mi zlouda Forgotten. Si ga gledal? Se splača? Tako sem norela za The Willage, pa je blo brez veze.
Forgotten: tko…. če maš rada filme, pri katerih so v igri kake globalne “kvazi” zarote, potem ti bo všeč………. men je bil začetek ful perspektiven, ampak potem se pa vse skupaj kar nekak zvodeni……… ne vem, no….. mogoče ti bo všeč……
če hočeš gledat kako pametno grozljivko… no… bolj triler, sem se zdele spomnu na: Ginger snaps back….. dobra zadeva :))) Jst nisem vedel, da je to grozljivka, pa sem si ga 1X na šiht nesu…… gledal sam…. v veliki hiši… brrrrrrrrr :))))
če maš pa rada take stvari, na osnovi legend in pravljic, (in Vigo-ta :))) pol si pa poglej Hidalgo…. mogoče se ti dopade……. film, al pa Vigo :))
Dober film zadnjih časov je tudi Taking lives (Angelina Jolie), al pa The butterfly effect
Če maš rada angleški humor (ala: only fools and horses. black adder, monthy python), pol si morš pa definitivno pogledat film: Shaun of the dead (angleška parodija na Dawn of the dead), al pa serijo My life in film (se tut norca delajo iz vseh)
LP
Remedy
Forum je zaprt za komentiranje.