Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali so

Ali so

sive spodnje gate belo ali barvasto perilo?

Mislm, po moji kmečki logiki ne eno ne drugo, ampak knofa za SIVO PERILO ni nikjer…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Pa dej na belo-saj si jih gotovo že večkrat opral.
Obilo uspehov!

Jst bi rekel: 50:50

ti predlagam, da jih prerežeš na pol, potem jih pa polovico pereš v barvastem, pol pa v belem………:)))

LP

Remedy

Daj med belo perilo (“gate” je potrebno prekuhat) s časoma bodo tudi sive počasi bele.. 🙂 lp*

resno vprašanje: a če so gate…. nevem…… vijolčne, a pol jih morš tut kuhat? Če jih pa ne kuhaš, a morš dat pol kake klinčke, al pa cimet zraven, da ti ne smrdijo več po dreku? :)))

LP

Remedy

Hi hi hi ,ne ni jih potrebno “kuhat” ker potem ne bi bile več violične,ja pa zelo priporočljivo,da se spodnjice perejo na višji temperaturi,ker lahko se zgodi ,da ti kaj v njih ostane od prejšnjega nošenja in ti potem ne da miru..
hi hi hi te že vidim kako se praskaš, k si spet preveč praška uporabil….. 🙂

Zanimivo… da bele gate sčasoma ratajo rjave, ok… Ampak, da sive ratajo bele?

………. al pa premalo, pa mi še vedno “drekec” od prejšnjega nošenja dol visi…… :)))))

LP

Remedy

Na vsakih gatah piše, na kakšni temperaturi se smejo prat. Ne verjamem, da boš vijolčine gate lahko brez posledic pral na 95. Pa če želiš, da ‘belo ostane belo’, ne dajaj med belo ničesar nbelega. Tudi sivo je nebelo. Trdožive barvaste stvari jaz perem na 60, jih ne kuham. Saj ni treba cel teden nositi istih gat, a ne.

No vse je odvisno od kvalitete ..in od časa nošenja 🙂

eh…. jst se to ne obremenjujem….. :))

nosim 4 dni normalno, pol jih pa okol obrnem, pa še 4 dni na drugi strani……. pa mende ne mislite, da bom mel celo omaro gat!!!! :))

LP

Remedy

Saj veste kaj pravijo:

v vsaki šali je nekaj resnice :))))))))))

LP

posrani Remedy :))))

Če na všivni etiketi piše, da jih lahko pereš na 60 stopinj, potem ne bodo spustile barve in jih lahko pereš z belim; če pa piše na njih 30-50 stopinj, se smatrajo kot barvasto perilo.

Kaj pa če piše 30-50, pa jih človk tut pere na 30-50, AMPAK drek še vedno ne gre dol iz njih?????? :))

LP

Remedy

Če si mlajši od 30 in starejši od 50 let, jih itak ne morš prat.
“kako naj perem pri 40,če mam pa komaj 20…”reče blonda

hehe…… sem mlajši od 30!!!!

A to pomeni, da mi sploh ni treba gat prati?? :)))) a jih lahko potem, ko jih ponosim, samo zložim in pospravim nazaj v omaro??? :))

Sicer pa: kot je na drugem postu že izpostavil Ksiht: Problem je v črnih mačkah, ki ne pridejo iz temne sobe…… al neki tazga :)))

LP

Remedy

Punce, ne na Ksihtova vprašanja resno odgovarjat. Sej sam provocira. Remedy mu pa vdano sledi.

____________________ Fantasy does not deliver.

Ja,sam prej jih mal ob steno butn,bo tist kr se drži stran padl.
Al pa nove kup.

Mislm, vi se vsi kle ne zajebavate, ampak problem je orng kompleksen…

a) spodnje gate je pravte treba kuhat
b) barvastih gat se ne sme kuhat, ker grejo v farbo

A grejo sive gate lahko v farbo, če pa siva ni farba?
Če je gate treba kuhat, barvastih se pa ne sme kuhat, zakwa hudiča pol sploh delajo farbaste gate?

Kje je rešitev? Mislm, da pa belih gat ne moreš velikokrat prat skupi s barvastimi, sem pa že itak ugotovu. Zakwa pa mislte da mam tolk sivih gat?

Ja,to je pa čist preveč za eno tuno.Če bi bil pa kalvo….

Orka:

mal heca pa mora bit :))) so me dons v službi tolk jebali, da se morm mal sprostit……..

LP

Remedy

Remedy, ponoči si bil v službi, danes si bil v službi…matr, kdaj pa nisi v službi?

hehe….. sej se jst tut to sprašujem……. jebemti novinarski život! pa če ti povem, mam že rezervirano delovno soboto – od 7:00 do 17:00, potem pa še nedeljo od 13:00 do 22:00……… da popizdiš….. če bo kak tvoj froc hotel it za novinarja, potem ga mlati, dokler mu to ne izbiješ iz glave…. :)))

ker če delaš samo v enem mediju (govorim HONORARNO), potem ne zaslužiš NIČ! če pa delaš na večih koncih, pol te pa nič ni doma….. tko kot mene……. heh….. sej vem, da ni smešno, ampak se ne smejim temu, ampak sebi, ko tkole potuhtam, kako butl sem, da nimam nič od življenja…. :))

LP

Remedy

Remedy, sem v novinarskem poslu. Nisem novinarka in ne terenec, delam pa v tem poslu in vem kako je, ko te priganjajo.

Pa še takrat, ko sem doma, zabijam cajt na forumu :)))

ampak se bo vse to spremenilo, ko si bom najdu punco, pa bom non-stop z njo :)))) samo ne vem, ktero bo pršla h men domov…….. ker se mi nekak ne da it nikamor ven…. 🙂

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close