Ali so RENAULTI res slabi avtomobili?
Lej, že miljonkrat sem napisal da me ne zanimajo novejši letniki od nobene firme, ker delajo sama jajca..ne zanimajo me statistike okvar…..moji modeli bemflov so E39, E38, E46 E53[/quote]
Razumem, ampak tile tudi ne bodo večni, da jih boš lahko za male pare ohranjene kupoval še desetletja. Boš letnike 99 vozil še leta 2049, tako kot tisti siromaki na Kubi krpajo in popravljajo cadillace iz leta 1959 do danes? Slej ko prej te čaka plastika in pokvarljiva elektronika.
Karkoli se pač govori o francozih – lahko povem iz lastnih izkušenj, imel sem dva, od različnih proizvajalcev. Eden je bil kupljen nov, eden rabljen, z obema ista jajca. Toliko problemov kot s francozoma nisem imel ne prej ne potem z nobenim, pa sem imel nemca, japonca in španca, trenutno pa češkega nemca 🙂
Niso vsi modeli Renaultov O.K. Duša avta je motor in če je ta zanič, je tud avto zanič.
Bencinarji so zakon.
Renault laguna bencin 1.8 RT, vozil 17 let 250.000 km niti ene okvare motorja ali kakšne druge napake, le redni servisi (plja, filtri, na 6 let velik servis in to je to), prodal zaradi tega ker takrat še ni imel klime.
Renalut megane bencinar 1.6 RT drugi avto pri hiši za v službo. star 12 let blizu 200.000 km še vedno kot nov , dela kot urca niti enkrat pustil na cedilu.
Pa že pred 25 leti sem imel bencinarja renaulta, pa je tud delal kot urca, samo redni servisi
Dizli so pa problem ja.
Renault je v nekem obdobju…recimo pred 15 leti malo zašel s poti kar se tiče kvalitete. No, spet odvisno od sreče, poznam take ki so bili vsak mesec na servisu in take, ki so naredili z megani in lagunami po 300.000. Kar se tiče novih oz novejših, so baje OK. Drugač pa ja….tak bolj mehek avto, prednji del iz plastike, tudi plastika noter nevem koliko je občutljiva na obrabo. Meni so novi modeli všeč, a bom še dalje prisegal na japonce in nemce.
Če bi jaz izbiral tak tip avtomobila kot ga iščete vi, bi se odločil za mazdo CX-3. Je dražja od capturja, ampak po mojem mnenju za razred boljša.
nov Clio, manjši trk v koloni pri nizki hitrosti, skoraj polovica avta sestutega. Plastik fantastik na prafaktorje. Še pol leta po popravilu ga vozim na servis ker avto ni več OK, ali škripa, ali se sedež ne premakne, ali lučka za bv sveti. Na servisu se za glavo držijo. A ne znajo popraviti tako kot je treba (uradni servis) ali pa je avto tak drek.
Nikoli več.
Mogoče, ker jih je največ na cesti. Če imaš na cesti 100 Renaultov in 5 Mazd, je normalno, da bo mehanik imel več dela z Renaulti, kar pa ne pomeni nujno, da se tudi bolj kvarijo.
pred 10 leti sem kupila novega cliota, ki sem ga nato tudi prodala po super ceni, nikoli nobenega problema z njim, nato sem pred letom dni kupila novega megana, ker sem zaradi otrok potrebovala večji avto, vzela sem diesel, avto je lep, super se vozi, ima majhno porabo, vzela sem megan gradntur, ki ima še večji prtljažnik, proporočam zelo
Ne vem, jaz sem bolj na silo kupil Kadjarja Bose edition, bencinc, pije kot žolna. Včasih mi je malo nerodno, ko se z njim peljem. Sosedi so komentirali, češ, čudak, z BMW ja je šel na Renaulta. Dočim je notri pravi užitek, fini materiali, udoben, ni da ni. Samo kaj ko ima ima spredaj med lučmi avtomobilsko dvigalko za znak firme.
Forum je zaprt za komentiranje.