Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so blond moški sploh privlačni ženske

Ali so blond moški sploh privlačni ženske

Rajši svetle, kakor temne.

Pravi blondinci z modrimi in zelenimi očmi so res redkost. Imaš pa v Sloveniji kar nekaj blond moških s temnimi očmi.

Sicer ta je še malo “mlečkast”; amšak mal cukrčka in čez čez ene 10 let  …..Eden od bratov Plath-Micah ( serija Welcome to Plathwille):

TLC 'Welcome to Plathville' Spoilers: Micah Plath Is All Grown Up, Shows  Off RIPPED Body! - Daily Soap Dish

Vsakemu svoje. Meni so od nekdaj všeč blondinci. Temni se mi zdijo prerobati večina.

Brad Pitt je najlepši moški na svetu. Torej blond in modre oči.

To, da so samo temnolasci privlačni, je samo mit. Meni so oboji enako privlačni oz. blond so še bolj posebni, če so seveda tudi na splošno privlačni.

Odgovor na objavo uporabnika
prav fajn za oči spočit, 01.11.2021 ob 22:35

dajte iskreno odgovorit, 01.11.2021 ob 19:28

Sem moški, ki ima blond lase, rahlo kodraste. Zdi se mi, da so ženskam všeč samo temnolasi moški? Je to res? Dajte ženske iskreno odgovorit?

ja… nič ni narobe s kakšnimi takimi  🙂

Simon Baker - Biography

27 Robert Chase ideas | jesse spencer, house md, dr house

Brak orzeszki ziemne jego men with beard polo ralph models spódnica  Współczuć Napisz raport

Sekirca v med igralci / Mojca Funkl, Jožef Ropoša, Mila Peršin, Lea Cok,  Luka Bokšan, Jožica Avbelj, Barbara Medvešček, Matevž Müller, Jernej  Kuntner / serija na VOYO | UPORABNA STRAN

In potem limaš manekene in privlačne igralce.  Kokoška.

Reala je pa taka, kot jo vidiš v Ljubezni po domače.

Edit – lep obraz je pač lep.  Svetel ali temen.  Ker so lepe poteze!

ja res

saj lepe padajo na temnolasce

Samo troli odgovarjajo. Meni so všeč temni lasje, ampak lepi svetlolasci so mi itak tudi všeč. Tako da barva las ni tako pomembna, če si privlačen. xD

ha ha, 06.11.2021 ob 17:25

In potem limaš manekene in privlačne igralce.  Kokoška.

Reala je pa taka, kot jo vidiš v Ljubezni po domače.

Edit – lep obraz je pač lep.  Svetel ali temen.  Ker so lepe poteze!

Hjebala teSkirca vMed – izberemo sil nekatere/nekateri lahko –  in to sebi enake . Če nisem jaz rugoba, tudi moj partner ne bo rugoba. IN če nisem tipični Slovencelj stil razmišljanja in izgleda, pa še toliko bolj.

Barva las gor ali dol. Pomemben je lep obraz in atletsko telo. To velja tako za moške kakor tudi za ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close