Najdi forum

Ali smučate???

Jaz ne smučam.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ojoj, pol sem pa jaz mal drugačna. Smučam že celo življenje, če dobro ne vem :)))))
Vse stvari kupim na razprodaji. Predvsem sem občutljiva na vezi in smučarske čevlje. Za ostalo opremo mi je popolnoma vseeno od koga je. Bundo in hlače sem ravno letos kupila na razprodaji. Tko da sem dala za vse skupaj 35.000SIT :))))) Mal bolj pogledam rokavice. Kar se tiče cunj, morajo biti čim tanjše, da me ne ovirajo pri smučanju. Prej sem mela vse dodatke od SAVOY-a. Pa me je z leti srečala pamet in sedaj hodim smučat samo zaradi smuke.

Mal več dam za kreme, predvsem na ledenikih me je že pošteno opeklo. Smučarske čevlje mam od Alpine, mi kopit najbolj ustreza.

Smučat hodim vse povsod. Če nimam časa grem dve uri prej is službe pa kar na lokalen hrib :)))) Drugače pa mi je všeč Krvavec, Vogel, Rogla. Prav tako ni slabo v Avstriji, Italiji in Franciji. Švica je preveč draga za to kar nudijo.

Smučarija je drag šport, če se ga lotiš s to mislijo. Drugače pa se lahko smuča za zelo ugodno ceno. Smuči bom zamenjala drugo leto, total carving od katere koli firme. Mi je vseeno. Lp

M

ja, smučam.
opremo sm si predlani kupila na razprodajah, karte pa kupujem večinoma za roglo preko mariborskega študentskega servisa, ker so za tam najcenej (2.400 sit).
lp

Smučanje imam res rada in mi ni žal denarja.
Smuči imam integra že nekaj let, pa so mi super, čeprav so že precej uničene. Čevlje imam ful stare Lange, pa mi odlično pašejo na nogo in jih ne mislim menjat. Palice imam ene Scott ne vem od kdaj, jakno in hlače Millet, pa ene hlače iz “šeler” materiala. Ene rokavice imam usnjene in ene iz kuhane volne.
Ne prenesem takih debelih bund in hlač, v katerih si totalno neokreten.
Smučam v Avstriji takrat, ko je poceni, (dva tedna na leto), pa pri nas za vikende oziroma med tednom na kakšno nočno.
Splača se pa malo pogledat tudi kakšna manjša smučišča, ki so lahko tudi O.K., samo precej cenejša.

smučat se spravim na vsake toliko… nazadnje lansko leto. smučam povsem rekreativno, ljubiteljsko, rada pa bi bolje obvladala. imam že nekaj let stare smuči, še vedno prve pancarje (cca 10 let), že nekaj let stare smučarske hlače in eno in edino bundo, ki jo sploh imam. na opremo pač ne dam veliko (a sploh kej?!) – to je jasno, vidim pa veliko ljudi, ki smučajo tako dobro kot jaz pa se na veeeeeeeeeeeeeliko preseravajo, jao!
slovenska smučišča so čisto predraga za to kar ponujajo. lansko leto smo odšli v italijo. s 30.000 sem dobila karto za 7 dni, apartma, hrano (da ne pozabim še pijačo in pa alko!), pa še nazaj grede smo se ustavili na fernetičih in še porabili tistih nekaj eurov…
in smučišča? e pa zame so bila super! tisti, ki pa zares obvladajo bi se pa hitro začeli dolgočasiti. okolica Belluna!

ko bom pa enkrat velika pa mela kej več eurov si bom pa omislila inštruktorja, celo carving smuči pa še opremo za tek na smučeh si bom nabavila!:)

Tek na smučeh je ful dober šport, rabiš kar dost kondicije, ni tako enostaven kor zgleda. Veliko bolj doživljaš naravo okrog sebe, pa še eno prednost ima – je skoraj zastonj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close