Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali si še katera lepi nohte- nočem geliranja

Ali si še katera lepi nohte- nočem geliranja

Zdravo, punce! Obožujem dolge nohte – ponavadi imam svoje dolge. Trenutno imam zaradi razkužil precej noge, gela ne maram, ker sem si dvakrat dala, potem pa sem skoraj 1 leto čakala, da sem prešla na take, kot sem imela pred tem.

Ali katera sploh še uporablja nohte za prilepite, katere in koliko časa vam držijo?

Tudi jaz ne maram gela. Vsake toliko časa kupim v Mueller ju ene umetne z lepilom. Mislim, da so Kiss. Parkrat prilepimo, tisto lepilo sploh ne uniči nohta, tako kot gel ali gelish. Še čisto lepo odstrani z acetonom. Umetnega prilepim tudi, če se mi kateri od naravnih zlomi v živo. Mi ni gršega, kot neenakomerno dolgi nohti.

Fajn kupi!

Po mojem večina mon ne dela v kakem nočnem baru pa tudi ni ravno običajno, da bi se nastavljale ob cesti.

Tako, da na monu verjetno ne bo ravno veliko odgovorov kako se urediti kot nočna delavka :).

Meni dolgi nohti niso vec vsec, imela sem jih se v srednji soli in pri 20ih in 30ih, zdaj sem pa za lepe, naravne, urejene kratke nohte, pobarvane vecinoma v naravnih barvah, vcasih priloznosti primerno pa tudi kaj bolj zivega.

Kot najstnice in v 20ih smo si lepile umetne nohte, meni osebno je bilo to zoprno, kar naprej so odpadali.

Poleti si dam na stopalih permanentni lak, ampak potem traja do januarja, da nohti pridejo k sebi, si ne predstavljam, da bi si to dajala na nohte na rokah.

Z gelishem imam urejene in nič uničene nohte že več kot 5 let. Ne da se mi vsake 3 dni lakirati. Na 14dni in je mir.

Odgovor na objavo uporabnika
Prisegam na gelish, 30.05.2021 ob 09:22

Z gelishem imam urejene in nič uničene nohte že več kot 5 let. Ne da se mi vsake 3 dni lakirati. Na 14dni in je mir.

Veš, ljudje sploh ne ločijo gelisha od gela.

Tudi jaz uporabljam gelish in seveda sploh ne bi šla nazaj na navaden lak. Neprecenljivo.

Sem šla kak mesec nazaj na pedikuro. Nohte so mi nalakirali z navadnim lakom, ki še vedno zgleda ok. Edino, kar je narastka.

Enako z nohti na rokah. Samo enemu se je malo lak okrušil, ostali pa so zdržali 14 dni brez problema. No, problem je bil, da so na koncu že mene nervirali. Pa sem čisto navadna gospidinja, samo rokavice pri tem uporabljam.

Po tem sklepam, da so vse te trajnejše variante predvsem komercialni nateg. Še posebej zato, ker moraš plačati, da ti lak odstranijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close