Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali sem punci res všeč?

Ali sem punci res všeč?

ti se kar s svojim špehom ukvarjaj, jaz pr 55 kilah nimam dosti dela :)))
p.s.: si naju zamenjal, v špeglu se občuduje sadni, ne jaz :)))

Drži, postarane babe se ne marate gledat v špegu 🙂

sm zaenkrat še brez gub, tko da ne travmiram (ko pa bom, se te bom potrudila obvestit) :)))

Slabo voljo si zaznal? Kako pak, če pa se že na začetku poslavljaš…

Možno- če je pričakovala da bo kaj storil, pa je ušel. Saj pravim, najbolje se je čisto distancirat, pa ni nobenih problemov:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Možno- če je pričakovala da bo kaj storil, pa je ušel. Saj pravim, najbolje se je čisto distancirat, pa ni nobenih problemov:-)))[/quote]

haha, ja wd-če nč ne nardiš, nimaš česa zajebat 😀 ti si faca 🙂

Glede na debato, je žensko najbolje ignorirat, in je tvoja za večno:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

😀

Zna pa bit problem. Kako boš ignoriral nekoga, ki sploh ne ve zate:-))

težko, sam vse se da, če maš voljo 😀 greš po ulci, vidiš eno, k ti je fajna, ful buliš v njo in te sploh ne pogleda nazaj….pol pa sam sebe prepričaš v glavi, da si ji full všeč in jo daš na ignor, k teb ni 😀

Ne, ko jo srečaš, se moraš tako hitro stran obrnit, da se vpraša kaj je narobe z njo in te teče vprašat:-)))

Ženska se je ravno prav ogrela, on pa kar pobegne. Nič čudnega, da je bila slabe volje. Pogosto se dogaja tole: moški se suče okoli neke ženske en določen čas, ona pa se še malo obotavlja….potem pri njej zalaufajo motorji, on pa je takrat že skoraj obupal….bad timing bi se reklo. :))

evo, vidiš ti finto….pol te pa začne sprašvat, pa jo rukneš na ignor, da si ne delaš problemov 😀

evo, vidiš ti finto….pol te pa začne sprašvat, pa jo rukneš na ignor, da si ne delaš problemov :D[/quote]
Takrat je pa tvoja:-))

Absolutno, samo -čigav:-))?

Nic takega. Malo pocakas in vajo ponovis. Ce se ti ravno da…

Možno- če je pričakovala da bo kaj storil, pa je ušel. Saj pravim, najbolje se je čisto distancirat, pa ni nobenih problemov:-)))[/quote]

Še bolje: nič pričakovat. Tudi problemov ne. Saj pravim, moški so muhasti. Danes nekaj bi ali pa tudi rajši ne. Imajo radi mir in pir.

Velikokrat sumim zakaj se mi punca smehlja ali zakaj me poljubi na lice .
Kadar jo povabim na pijačo me začenja božati ali me drži za nogo .
Med plesom me poljublja ter mi govori da sem njeni mož .
Mogoče se ji zelo v seč meni je punca iskreno v seč .

Še bolje: nič pričakovat. Tudi problemov ne. Saj pravim, moški so muhasti. Danes nekaj bi ali pa tudi rajši ne. Imajo radi mir in pir.[/quote]
Pir je močno precenjen:-)))

Pivo meni smrdi. :))

wd40, kdaj, v katerem primeru je cenjen-pre?

wd je mogoč mislu, da bi mogu bit pir cenejši….da bi ga več spil za isto ceno 😀

al pa mogoč, da kadar spijemo preveč pira, precenmo lepoto osebe, ki nam je všeč….k se strezneš, jo pa drgač vidiš in ti ni za na zmenek 😀

al pa kot izgovor al pa koristno preživljanje časa al pa rep med noge al pa pa pa. moram premislit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close