Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali sem punci res všeč?

Ali sem punci res všeč?

Tisto kar me zanima je naslednje. Pred kratkim sem na neki zabavi spoznal dekle, ki mi je zelo všeč in sva se tudi prvič v pogovoru zelo ujela. Po tem sem jo še nekajkrat videl, vendar zaradi obilice ostale družbe nisva uspela imeti kakšnega daljšega pogovora. Vseeno mislim, da sem iz neverbalne komunikacije razbral, da sem ji na nek način všeč. Problem je v tem, ker nekako ne razumem dovolj dobro žensk. V preteklosti sem že večkrat mislil, da sem neki punci všeč, pa se je potem ko sem jasno nakazal, da bi želel kaj več izkazalo da temu ni tako. V določenih primerih je ratalo celo grdo. Zaradi tega imam sedaj precej dvome kaj lahko kdaj pričakujem. Ko sva s to punco nazadnje bila sama skupaj za nekaj minut, sem imel občutek kot da si misli, “daj vprašaj me že, tu sem ti na voljo”, ampak spet ne vem če ni to le plod moje domišljije. Vsekakor sem kasneje zaznal slabo voljo pri njej, ko sva se poslovila, pa čeprav ji nisem nič slabega storil. Hvala vsem za odgovore!

Am, kako bomo pa mi vedli, če si ji ?

Ne vem, iščem samo nasvete kaj narediti. Mogoče sem se slabo izrazil. Žal sem precej bos kar se teh stvari tiče.

Povabi jo na drink. Če se bo odvzala na povabilo, jo zanimaš. Če ne bo odpisala, ali pa bo odgovor “nimam časa”, pa že sam veš kaj pomeni.

Jaz glede žensk ne kompliciram kaj dosti.. Ali je za, ali pa ni. Če ni, pa drugo povabim vn. Kakšno je ozadje za tem oz. zakaj točno ji ni do tega, ni več moja stvar. Izbiram pa samo med lušnimi. Z lepo se boš z večjim veseljem dobival, v končni fazi bo tudi pogovor lažje stekel. Z debelo žgoljo se jaz nimam o ničemer za pogovarjat. Ženske so na svetu zato, da jih osvajaš, osvajal jih boš pa samo, če ti bodo dovolj privlačne.

Srečno

Da
Ne
manj
več

Precej več sem star. Več kot 25, medtem ko je to dekle nekaj let mlajša.

tvoj problem je pa še neki najbolj enostavnga, glede na to, da sta v kontaktu in se celo štekata v začetni fazi pogovora…. povabiš jo nekam…na pijačo, kino, sprehod…bilokam…. če bo “za” , pol ti je jasno…če ne, pač ne…boš vsaj vedu na čem si 🙂

le kje so odraščali(???) vsi ti nesocializirani ljudje, ki še pri 35-ih mislijo, da so bli “njej” všeč, ker je “oddajala znake” in to tudi po tem, ko je punca vidno iritirana v njegovi bližini in že 5x ni imela časa, ko jo je na zmanek povabu.

YU-GO, ko sem te bral sem dobil občutek, kot da te skrbi, če si mogoče storil napako, ker ji nisi kar takoj predlagal če se data dol. Brez skrbi, to je samo plod tvoje domišljije. Povabi jo na sprehod in drink, vse ostalo bo prišlo samo ( seveda le če sta ”kompatibilna” drugače pa itak nima smisla…)

Am, kar se tiče “devanja dol”, nisem imel ničesar takšnega v mislih. To ni moj princip, sem zelo čustvena oseba zato takšne stvari odpadejo. Tisto sem imel v mislih samo povabilo na zmenek, nič drugega. Pri takšni punci pa to tako ali tako ne pride v poštev. Drugače pa hvala za nasvete.

yo-go , najboljše se obnese, da si točno to kar si. V nasprotnem primeru bo hitro vsega konec.

To mi je jasno, da moram biti to kar sem v resnici. Če se pretvarjaš, potem se slabo konča. Ker ne moreš se dalj časa pretvarjati, da si nekaj kar nisi.

to je največja laž na svetu, zaradi katere propade večina zvez.

to je največja laž na svetu, zaradi katere propade večina zvez.[/quote]
Samo, da je ta tvoja še pred tisto. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

itak. zato imate probleme s partnerji, jst pa ne 🙂

ker imate ideje, da “morate bit tisto kar ste”, in nimate pojma zakaj noseči ženski NE poveš, da zgleda kot kit (tudi če v resnici zgleda kot kit)
vi ste pa hoteli bit samo iskreni, smrk, smrk…

Pa si ti že vidla kita? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, sm 🙂 v živo 🙂

V ogledalu ne velja.

V ogledalu ne velja.[/quote]

-;)}))))))))))

V ogledalu ne velja.[/quote]

[img]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130119032719/neon/images/7/71/Kelso-burn.jpg[/img]

Hvala tistim, ki smetite temo z bedarijami in lastnimi frustracijami.

Oprosti, ampak sam si začel temo polno frustracij, ko se bojiš, da boš naredil kako bedarijo…. 😉

Ni ti treba, da si takšen kot si, ker očitno si zafrustriran, daj se malo bolj potrudi in bodi vsaj vzgojen, bodi prijazen, pokaži zanimanje zanjo ne samo bulit kot teliček v nova vrata ali pa da se ji čudiš kot purček glisti….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oprosti, ampak sam si začel temo polno frustracij, ko se bojiš, da boš naredil kako bedarijo…. 😉

Ni ti treba, da si takšen kot si, ker očitno si zafrustriran, daj se malo bolj potrudi in bodi vsaj vzgojen, bodi prijazen, pokaži zanimanje zanjo ne samo bulit kot teliček v nova vrata ali pa da se ji čudiš kot purček glisti….[/quote]
Evo yu-go, tu imaš še enega. Tale zafustriranček se skoraj v vsaki temi pojavi.

V bistvu zelo zoprna tema, za kakršno koli pametno bi moral bit zraven in vedet za oba, kaj se jima plete po glavi… No vsaj njej:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close