Ali sem punci res všeč?
Tisto kar me zanima je naslednje. Pred kratkim sem na neki zabavi spoznal dekle, ki mi je zelo všeč in sva se tudi prvič v pogovoru zelo ujela. Po tem sem jo še nekajkrat videl, vendar zaradi obilice ostale družbe nisva uspela imeti kakšnega daljšega pogovora. Vseeno mislim, da sem iz neverbalne komunikacije razbral, da sem ji na nek način všeč. Problem je v tem, ker nekako ne razumem dovolj dobro žensk. V preteklosti sem že večkrat mislil, da sem neki punci všeč, pa se je potem ko sem jasno nakazal, da bi želel kaj več izkazalo da temu ni tako. V določenih primerih je ratalo celo grdo. Zaradi tega imam sedaj precej dvome kaj lahko kdaj pričakujem. Ko sva s to punco nazadnje bila sama skupaj za nekaj minut, sem imel občutek kot da si misli, “daj vprašaj me že, tu sem ti na voljo”, ampak spet ne vem če ni to le plod moje domišljije. Vsekakor sem kasneje zaznal slabo voljo pri njej, ko sva se poslovila, pa čeprav ji nisem nič slabega storil. Hvala vsem za odgovore!
Jaz glede žensk ne kompliciram kaj dosti.. Ali je za, ali pa ni. Če ni, pa drugo povabim vn. Kakšno je ozadje za tem oz. zakaj točno ji ni do tega, ni več moja stvar. Izbiram pa samo med lušnimi. Z lepo se boš z večjim veseljem dobival, v končni fazi bo tudi pogovor lažje stekel. Z debelo žgoljo se jaz nimam o ničemer za pogovarjat. Ženske so na svetu zato, da jih osvajaš, osvajal jih boš pa samo, če ti bodo dovolj privlačne.
Srečno
YU-GO, ko sem te bral sem dobil občutek, kot da te skrbi, če si mogoče storil napako, ker ji nisi kar takoj predlagal če se data dol. Brez skrbi, to je samo plod tvoje domišljije. Povabi jo na sprehod in drink, vse ostalo bo prišlo samo ( seveda le če sta ”kompatibilna” drugače pa itak nima smisla…)
to je največja laž na svetu, zaradi katere propade večina zvez.[/quote]
Samo, da je ta tvoja še pred tisto. 🙂
Oprosti, ampak sam si začel temo polno frustracij, ko se bojiš, da boš naredil kako bedarijo…. 😉
Ni ti treba, da si takšen kot si, ker očitno si zafrustriran, daj se malo bolj potrudi in bodi vsaj vzgojen, bodi prijazen, pokaži zanimanje zanjo ne samo bulit kot teliček v nova vrata ali pa da se ji čudiš kot purček glisti….
Oprosti, ampak sam si začel temo polno frustracij, ko se bojiš, da boš naredil kako bedarijo…. 😉
Ni ti treba, da si takšen kot si, ker očitno si zafrustriran, daj se malo bolj potrudi in bodi vsaj vzgojen, bodi prijazen, pokaži zanimanje zanjo ne samo bulit kot teliček v nova vrata ali pa da se ji čudiš kot purček glisti….[/quote]
Evo yu-go, tu imaš še enega. Tale zafustriranček se skoraj v vsaki temi pojavi.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130119032719/neon/images/7/71/Kelso-burn.jpg[/img]