ALI SEM NOSEČA?
Pa saj je imela madež!
Na roki…. :)))[/quote]
Ne šteje :)[/quote]Kleopatra ti bi nam lahko iz svojih izkušenj pojasnila kako gredo te zadeve in, če si se tudi ti tako nevedna podala v ta svet “brezmadežnosti spočetja”. 🙂
Torej na roko, ne. Na nogo najbrž tut ne. V kaki “risanki za odrasle” lahko vidiš, da vse stresejo na glavo, bo to prav? :)))
Moja izbira za nevesto
Za svat-injo:
A bejž no skrivnost? Antilopa ali mi kaj prikrivaš? :)))
Zakaj pa je svatinja v črnem? Nevestina obleka je sicer zelo lepa. Nisem vedela, da iščeš takšne stvari po internetu. :))) Jaz sem si nevestino obleko vedno predstavljala v nekoliko neobičajnem slogu, kombinacijo bele in rdeče barve.
Kaj pa bi ti prikrivala? Si mi v preteklosti morda kaj obljubil? :))) Obećanje ludom radovanje pravijo naši južni bratje. :))
Zakaj pa je svatinja v črnem? Nevestina obleka je sicer zelo lepa. Nisem vedela, da iščeš takšne stvari po internetu. :))) Jaz sem si nevestino obleko vedno predstavljala v nekoliko neobičajnem slogu, kombinacijo bele in rdeče barve.
Kaj pa bi ti prikrivala? Si mi v preteklosti morda kaj obljubil? :))) Obećanje ludom radovanje pravijo naši južni bratje. :))[/quote]
Saj je lahko temno plava ne črna .
Tale mi je všeč: http://www.zonewedding.com/wp-content/uploads/2014/02/maggie_sotter_kelly_leigh.jpg
Punca jaz bi te tako uredil, da bi moški poljubljali tla po katerih si hodila :))))
Forum je zaprt za komentiranje.