Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali se v podjetju Bioiks v Stegnah Lj , dela tudi ob sobotah popoldan

Ali se v podjetju Bioiks v Stegnah Lj , dela tudi ob sobotah popoldan

ali se dela tudi ob sobotah popoldne ?

Iščeš službo ali prosti čas??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nehaj že kar naprej spraševati o tej bedni firmi! Pokliči tja in jih vprašaj. Tukaj ni nobenega iz take bedne firme.

mene tudi zanima

A če se ob sobotah dela tudi popoldne, potem ne sprejmeš in si raje brez službe al kako?

V Bioiksu sem delala 13 let in imam potrebo, da tudi sama nekaj napišem o tem podjetju…
Namreč, podjetje je super, korektno, pošteno..Če si priden in delaš ne boš imel nobenih problemov.
Plača je redna, nikoli ni zamujala.
Šefi so tudi korektni, samo priden moraš biti. Jaz osebno nisem imela nobenih slabih izkušenj! Dostikrat so mi šli na roko glede menjavo izmen zaradi otrok.
Glede delovnih sobot, pa tako…če je bilo povečane potražnje po nekaterih izdelkih so morali ugoditi dobavitelju…pa smo mogli tudi ob sobotah na delo…ampak tudi to je logično, kaj ne?
Jaz osebno imam same pozitivne izkušnje in lepe spomine!

Tudi sama sem delala 6 let v proizvodnji in sem bila zadovoljna.Se je pac moralo delat.

Ja, ja … Itak vemo, da je oh in sploh.
Ampak tvojega odgovora na pet let star post pa vseeno nismo dobili.

a kdo ve kakšne so razmere v podjetju?ker kakšen DELAVNIK je?so vikendi,prazniki frej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close