ALI SE SPLOH ŠE DOBI SLUŽBA SAMO DOPOLDAN IN BREZ SOBOT IN NEDELJ?
če si odpreš s.p. al pa greš na terensko delo torej varianta, da si sama določaš delovni čas, drugač pa kar se dons ponuja je 90% nategovatorjev, ostalo morš pa iskat z reflektorjem pri belem dnevu.
Ja pred cca. 3 leti dobila službo, brez kakršnikoli vez kjer se še vedno dela od 7 pa do 15, seveda se kdaj zgodi ampak to je res redkokdaj da ostanem dlje ampak to potem res ni problem. (mogoče 2x oz. 3x letno).pa čez plačo se tudi nimam kej pričakovat Pa sobote in nedelje sem tudi prosta..
Je pa privat firma….
No zaenkrat je tako hvalabogu, ampak v današnjih časih se lahko kaj hitro vse spremeni !
Nažalost !
Jaz se pa sprašujem kje delajo oziroma ali nič ne delajo več ljudje. Ko pridem malo pred četrto po otroke v šolo, sta skoraj ZADNJA!!!!!!!! Pa mi to razložite. In ne, ne hodijo dedki in babice – sem ju vprašala. Kar lepo očki in mamice. Torej sem jaz po vašem pisanju ultra srečnica, ker grem ob 15h domov, pa da pridem do našega kraja je potem že skoraj 4 popoldne, ampak ok. Pa sem skoraj zadnja.
Tega resnično ne razumem.
Kot kkašna čisitlka ali proizvodna delavka, tajnica ali trgovka je delovni čas od 6-14 ali d 7 do 15. Poznam eno ki ima delovni čas, je čisitlka nekje od 5.00 začne čistit ob enih ali še prej je konec. In potem ima cel dan prost. Meni se tole zdi super, še posebej če si blizu doma, se ne rabiš prerano vstat in še hitro si doma. Pa še delo ni težko, plača pa kot je minimalna nova. Sama kandidiram za službo kjer se konča ponovadi ob 17.00 včasih celo 20.00. Tako da bi bila cel dan v službi. Ampak vseeno, glavnoda je služba.
kakšno delovno mesto jeto tudi mene zanima ker bi nujno rabila dop.šiht ker drugače ne morem pobrati otroka v vrtcu.Imam končano V.stopnjo ptt tehnik,če bi dobila dop.službo bi pripravkljena delati tudi kot čistilka,kuharska pomočnica delo vproizvodnji…lepo prosim za odgovore lahko tudi preko zs ali emaila damjana.nejc@gmail.com
Kjer delam jaz je delavnik dopoldan, brez sobot in nedelj…in čez mesec odhaja sodelavka na drugo delovno mesto in bomo nujno za nedoločen čas odprli delovno mesto. Za katero področje te pa zanima?
Pozdravljena!
Bi lahko mogoče na mail poslala ime tvojega podjetja in pa profil, kakršnega boste potrebovali?
Hvala!!
mail: anja984@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.