Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali se sploh kaj zmenite?

Ali se sploh kaj zmenite?

Zanima me ali ta portal sploh deluje.
Ali se da kaj zmenit?

Pred casom sem se nekaj menil za eno potepanje.
Na več kot 10 kontaktov (so mene kontaktiral), se na koncu nisem nič zmenil. Vsi so bili fulll zainteresirani. Ko pa je bilo treba narediti korak naprej …. pa so se kontakti prekinli oz. so se začeli nabirat izgovori.

No naključno sem srečal znako si katero sem je potem mahnil.

zavedam se, da s tujcem iti nekam je ponavadi tezko.
Po drugi strani pa zakaj ne?

Napišite še svoje izkušnje?

Ja,

preko tega foruma sem spoznal gospo, s katero sva se kasneje dogovorila za enodnevno kolesarko turo in jo tudi izvedla.

Je pa po drugi strani res škoda, da se izrablja za neresnosti tako učinkovito in enostavno orodje, kot je forum.

lp

ne

Se strinjam, da eni niso resni. Meni je uspelo navezat dva stika za eno krajšo in eno enodnevno turo, za več dni pa še ne. Bom še videla. Ta dva fanta pa moram reči, da sta vredo.Kam pa izginejo vsi ostali pa ne vem.

Lp Alenka

si imela še kar srečo da ti je ratalo alenka. jaz imam na srečo ustaljeno ekipo za večdnevne kolesarske ture:)

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Večinoma tukaj samo sanja, kako bi kam šli….
Potem pa išče izgovore…. kako ne bi šli….

Skratka zna biti težavno…. če je ze tukaj toliko neresnosti pri dogovarjanju, kaj šele potem pri realizaciji…

zgleda, da internet je skrivališče take golazni…

Jaz imam razmeroma + izkušnje…
Seveda pa vse jemljem z rezervo…

Hi
Ja če je še kdo za kako idejo zadnji teden avgusta ali kdarkoli kasneje
naj se javi
astraalena@gmail.com
LP

Meni se preko foruma ni uspelo nič dogovorit pa sem se sam odpravil na dopust. Bil je verjetno eden naj boljših. En teden delaš kaj hočeš potuješ, ležiš na plaži spoznaš nove ljudi, življene ljudi ki so tam,…

Meni se preko foruma ni uspelo nič dogovorit pa sem se sam odpravil na dopust. Bil je verjetno eden najboljših. En teden delaš kaj hočeš potuješ, ležiš na plaži spoznaš nove ljudi, življene ljudi ki so tam,…

meni se je pred tremi leti uspelo dogovorit za relacijo Sarajevo, Mostar – Črna gora (po celotni celini) z eno punco…in kot mi je na koncu zagotovila se je zabavala 100%…pred tem sem poizkusil Tajska in je bilo neuspešno, za tem pa Jamaica…tudi neuspešno, enkrat sem pa sam zafrknil sem se dogovarjal z dvema puncama…samo mi potem terminsko ni več prišlo v poštev 😉

Srakoper- sem optimistka in upam, da mi bo uspelo dobit tudi za več dni. Pri nas pa se tako potikam s kolesom in peš sama brez problemov.
Lp
Alenka

le daj alenka, ti se lahko jaz sem trenutno ves prevrtan zaradi padca, ampak so še plani za letos, če bom videl kakšno varianto kje ti jo pošljem na zs…

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Danaja a misliš potepanje s kolesom, po hribih ali kako?

Lp Alenka

Meni je dvakrat delovalo!

no evo in ravno danes ponoči sem prišel domov z Malte….preko oglasov sem se uspel dogovorit s punco iz štajerskega konca…Bilo fajn 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close