Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali se šminkate?

ali se šminkate?

Pod prvo – Life style je po slovensko življenski stil in prav nič bolj “kunštno” ne boš izpadla, če boš pisala v angleščini……….Pod drugo, življenskega stila si nekateri ne izbirajo čisto sami, pač pa so vanj hote ali nehote vrženi sami. Če punca še študira, če nima denarja za ličila pač ne more živeti V TVOJEM STILU !!?? A je z njo res kaj narobe? Ena je fajn povedala, pol ure zjutraj, pol ure zvečer ( mislim za ličenje) , medtem nekatere preberemo že kar nekaj strani knjige, ker nam je to pomembnejše in je to naš življenski stil.Poznam pa tudi kar nekaj dedcev, ki so izjavili, da imajo odpor ob misli , da bi poljubljali kakšno ful namazano………..

Čao, Kurec!

Zdaj pa vem, zakaj moderni moški ne nosite več belih nogavic 😉

Jula,
jaz študiram, sem prvi letnik! Tudi jaz berem knjige in vsak dan 3 časopise. Moj urnik je natrpan, ampak vedno najdem čas, ki je samo moj. Kar se pa tiče cen ličil, maš pa zdaj že tko poceni ličila, da si lahko vsak privošči. Ena ganja ali pa čik manj, pa maš senčilo 🙂 🙂
tisti dedci, ki so pa izjavili da jim gre na bruhanje če bi se lizali s kero namazno, pa sam tole: vsakemu se prej dvigne ob pogledu na urejeno žensko! 🙂 a ni čudno zakaj ima Pamela Anderson toliko oboževalcev ? 😉

Pa LP vsem

Čao okrutna!
Imaš popolnoma prav

tale post me je spodbudil, da sem šla na tečaj ličenja v petek (drugače uporabljam samo maskaro in lip glos, seveda mi je pa pomembno, da je moja koža dobro navlažena in da ima čim bolj kvalitetno in hranljivo kremo). in sem bila tam 4 ure. prvo uro samo predavanje o koži….zelo zanimivo in veliko novega sem tam izvedela. potem tri ure ličenja….od začetka do konca….jaz sem si izbrala čisto naravni make up….ostali dve, ki sta še bili pa ena dnevnega, druga pa večernega…..in moram reči, da ni bilo bistvene razlike od prej – pri meni seveda….mogoče je bila koža na otip samo malo bolj žametna kot pa prej…..itak pa tako ali tako nimam težav s kožo in imam gladko in je sama vizažistka rekla, da pri meni praktično ni kaj zakrivati…..in ko sem prišla domov, sem si zadevo spravila dol….enostavno se nisem počutila dobro in nisem bila to jaz…tako da….naj bo moj obraz pust ali ne….jaz se ne bom pudrala (vsaj zaenkrat še ne)….

Skalca skuliraj se….pejd se rajši namazat

Joj , punce, a je Pamela res vaš idol?????? Sem kar malo žalostna. Sicer smo si pa ženske čisto same krive. Same si postavljamo merila lepote.
Zakaj zaboga pa moškim ni treba uporabljati šmink, senčil, pudra in ostalih neumnosti????Zakaj za moškega velja, da je dovolj lep, če je sveže obrit in umit, za žensko pa ni dovolj, če je umita in počesana?????
Kdo vam je tako opral možgane, da smatrate, da to ne zadostuje???

Najraje mam tiste brez:

zgoraj in spodaj:)))

Jula, ta ženskost ni od včeraj, ampak je stara že toliko let, kakor dolgo obstajajo ženske…že v pradavnini so nosile uhane, prstane, si česale lase in jih umivale z raznimi pripravki, se ličile… Urejena biti je žensko.
Moški so čisto druga stvar. Čeprav ne prenašam neobritih, smrdljivih, razcotlanih moških, ki imajo nabit ego in mislijo da so bog i batina. Urejen moški uporablja vlažilno kremo+se tušira s gelom za tuširanje+neguje predel okoli oči in TELOVADI, ohranja kondicijo, se zdravo prehranjuje in NE KADI. Hodi k frizerju in uporablja kvalitetne preparate za lase, občasno gre h kozmetičarki in se rad savna. Potem pa še skrbi za svoj oseben stil oblačenja in nasploh skrbi na zunanjost. Tak je zame popoln moški!
In hvala bogu je vedno več takih.

JAZ SE NIKOLI NE ŠMINKAM SAJ MOJ FANT PRAVI DA JE ZDRAVA IN ČISTA KOŽA NEKAJ NAJLEPŠEGA NA ŽENSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close