Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Ali se še sploh dobi služba

Ali se še sploh dobi služba

Pišem prošnje že kakšne 3 mesece intenzivno in ne dobim nobenega razgovora za IV.IN V.stopnjo končano imam V.stopnjo če hočem poiskati vezo pravijo je že vse zbrano,Ali je kdo dobil v kratkem službo brez vez.

Prej kot slej boš kaj dobila – samo vztrajaj .. . Razpisana delovna mesta so letos že bistveno presegla lankoletni nivo.

iščem in iščem delo že 1 leto za IV, V, VI, V
…še vedno brez 🙁

jest že pet mesecev iščem in iščem, pa ne najdem…..zadnje čase so razpisi samo še za Ljubljano….ne vem kaj bo iz tega….po novem letu boljše bo…upam

Tudi jaz pošiljam prošnje že več mesecev za V VI in VII, pa nič ne dobim. Za V in VI ponavadi porabijo tiste s točno to stopnjo, za svojo, VII, pa nimam vez.

Trgovke in natakarice dobijo takoj!!!

Trgovke? Kje?

V Mercatorju vedno iščejo nove trgovke!!

branka1981…. a res ti to?
Kaj na Gorškem tudi rabijo…nebi vedela, da bi.

Še ena, ki kar nekaj na pamet piše 🙁

Valjda da se dobi. Jaz sem lani dobila za nadomeščane porodniške in sem zaključila 1.10. letos, s prvim decembrom grem že v novo službo, torej sem bila doma 2 meseca.
Vmes sem delala še na enem projektu od doma, od zacetka septembra pa do zdaj.
Kako sem dobila sluzbo? Tisto od doma, po networku, po vezah, ki sem jih sama ustvarila v zadnejm letu in pol, kar delam na projektih. To v katero grem pa sem poslala prošnjo oz. prijavo, pa so me zavrnili, vendar so me poklicali za drugo delovno mesto, en teden kasneje.
Lani ko sem iskala, sem pac posiljala na slepo pa mi je uspelo.

Še najmanj je torej treba računat na razpise, saj je dobro da se prijavla na ta način, samo mnogim se ne da ukvarjat z 150-200 ali več prijavami.

To sem doživela tudi danes na eni agenciji, kjer sem se tudi dogovarjala za delo, da pac nocejo dat ven oglasa, ker bo 150 prijav raznih druzboslovcev brez izkusenj.

Ma, težka je. Jaz tudi iščem že par mesecev in nobenega odziva. Po stroki v grafiki, vzela bi pa še marsikaj drugega pa zaenkrat nič na obzorju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close