Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali se preliv v celoti izpere z las

Ali se preliv v celoti izpere z las

Pozdravljeni!
Pred časom sem imela na naravni podlagi (mišje sivi) zelo goste bele pramene. Junija sem si pri frizerju lase prebarvala na zelo temno rjavo s prelivom znamke Paul Mitchell. Do današnjega dne se je preliv že zelo izpral, tako da se s prelivom pobarvani lasje skoraj popolnoma ujemajo z narastkom.

1) Zanima me, ali je možno, da se bo preliv popolnoma izpral, ter bom imela čez čas lase kot pred barvanje z njim?

2) Rada bi si (doma ali v salonu) potemnila lase, pod pogojem, da se preliv/ barva v celoti izpere oz. da ne bi vplivala na svetljenje las v prihodnosti (da ne bi bil na tistih delih drugačen odtenek kot po narastku npr). Kakšna je najboljša rešitev?

3) Na prelivih, ki se prodajajo v drogerijah piše “do 2 pranji”. Ali to pomeni, da barva izgubi svoj odtenek ali se v celoti izpere?

Hvala za odgovor!

Preliv se ne izpere popolnoma iz las, vsaj večina ne.
Torej pozor pri ponovnem barvanju.
barvo ne kupovati v trgovini, ker je slabe kvalitete in vam bo poškodovala lase.
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Preliv oz. barva Schwazkopf Brillance – tip 1 se popolnoma izpere. Je tudi brez amoniaka in brez peroksida, nanaša se lahko direktno iz tube in se z ničemer ne meša. Kupujem ali v DM ali v Muellerju.

Na škatli piše, da je barva obstojna do 15 umivanj, a meni drži malo dlje. Se pa postopoma izpere čisto do konca, tako da sploh ni opaziti, da sem kaj imela na laseh.

Tako si “barvam” lase 2-3x na leto, pa imam lepe, zdrave, goste in dolge (skoraj do pasu) lase. Meni preverjeno ta preliv ne škodi.

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close