Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali se kopate v Ankaranu v morju?

Ali se kopate v Ankaranu v morju?

Pozdravljeni!

Načrtovali smo dopust v Ankaranu in me zanima, če se res ni dobro kopati v morju (bližina campa), sploh pa ne otroci, zaradi onesnaženosti in če je res, da se v glavnem tam kopajo v bazenih.
Ali je morje v Ankaranu in okolici res bolj onesnaženo kot drugje na slovenski obali?
Če je res tako, bomo dopustovali raje drugje.

Hvala za odgovore.

Raje pojdite drugam. Ne le morje, tudi ostalo okolje ne deluje preveč “morsko”.

….res je, ne vem kako se lahko eni kopajo tam. Pri bazenu je pa zmeri taka gužva, tko da se splača edino med tednom tja, ob vikendih je pa fuuuul….

Mi smo bili za prvomajske pri enih prijateljih v Ankaranu. Smo šli en dan v kamp do morja. Prav smrdelo je, voda pa čist rjava. Jaz se tam že ne bi kopala.

LP B

Živjo!
Mi smo preživeli zadnje tri dopuste v kampu in smo se imeli super. Res pa je tudi, da smo se kopali samo v bazenu, ampak to nas ni motilo.

Voda v Ankaranu (morje) je dostikrat res videt nagravžna, ampak to je trava in “mulj” z dna, dostikrat je motna zaradi mivke, ki je na dnu. Ni pa nič bolj mikrobiološko onesnažena, kot drugje. Ta vikend je bila pri kempu čisto OK, tako, da smo se vsi kopali. Tudi bazeni so v redu in kemp je zelo lep. Mislim, da ni panike. Sicer greš pa malo bolj proti Debelem rtiču in je.
Otroci pa v tisti mivki najdejo na kupe zanimivega.
M

Ankaran-nikakvo.Kemp-prkolce tako ena zraven druge da še okna ne moreš odpret ne da bi trknil v okno druge prikolice. Mimo njih sploh ne moreš. Morje-nizko in umazano.Pojdi raje drugam.Npr.kenrgra-nasproti Portiroža-lep razgled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close