Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali se je še komu zgodilo, da je po cepljenju postal anksiozen?

Ali se je še komu zgodilo, da je po cepljenju postal anksiozen?

Prej nikoli nisem imela težav s samozavestjo, tudi vedno zaupala stroki in verjela, da je cepljenje dobro v korist vseh nas. Sedaj sem pa postala skeptična. Po cepljenju čutim kot nek stalen strah. Težko je opisat, tudi ko grem v trgovino, čutim napetost. Sem zelo extravertirana oseba. Sedaj me je pa kar naenkrat postalo strah ljudi?

Bejž no bejž, kaar posledica cepljenja je vse kar je že davno narobe s tvojo blesavo betico, multinična čoknjenka?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Nam je pa cepljenje v hišo prineslo veselje. Meni je po cepljenju stal dva tedna. Žena je zelo vesela. Jaz bi se kar vsak mesec cepil 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
meni takole, 25.05.2021 ob 12:05

Nam je pa cepljenje v hišo prineslo veselje. Meni je po cepljenju stal dva tedna. Žena je zelo vesela. Jaz bi se kar vsak mesec cepil 🙂

Je podobno kot pri viagri, ki je bilo v osnovi zdravilo za srce? So zato sedaj cepilne vrste daljše kot pred meseci?

Odkar sem cepljen, sem sinhroniziran na 5G omrežje in lahko spremljam vse športne kanale, ki so pri operaterjih posebej plačljivi. Oči obrnem levo navzgor in gledam željeni program, med kanali preklapljam tako, da se pocukam za uhelj. Mega!

Tudi jaz sedaj lovim več kanalov 🙂

koprčan, 25.05.2021 ob 12:28

Odkar sem cepljen, sem sinhroniziran na 5G omrežje in lahko spremljam vse športne kanale, ki so pri operaterjih posebej plačljivi. Oči obrnem levo navzgor in gledam željeni program, med kanali preklapljam tako, da se pocukam za uhelj. Mega!

🙂 🙂 🙂

Avtorica, znano je, da cepiva na dolgi rok lahko vplivajo na CŽS, na možgane, na nevrotransmiterje, na proizvodnjo hormonov sreče (štirje so, ne samo eden)….  počakaj skozi leta, kaj in kako bo. Zdaj nimaš kaj, kot samo čakat in uvidet in sprejet, kako se bo tvoje telo in tvoj živčno-transmitersko-nevronski sistem odzval na delovanje tega cepiva v tvojem telesu.

ena ta pametna, 25.05.2021 ob 10:47

Prej nikoli nisem imela težav s samozavestjo, tudi vedno zaupala stroki in verjela, da je cepljenje dobro v korist vseh nas. Sedaj sem pa postala skeptična. Po cepljenju čutim kot nek stalen strah. Težko je opisat, tudi ko grem v trgovino, čutim napetost. Sem zelo extravertirana oseba. Sedaj me je pa kar naenkrat postalo strah ljudi?

Meri si utrip. Morda je smiselno it na ekg.

Prejelo si močno brizgo depopulatorja Gatesa, ki je tudi pedo.. Več let so izdelovali to cepivo, katerega učinkovina bo lepo delovala, da bojo vam zgnili možgani..

Que sera sera, 25.05.2021 ob 14:49

🙂 🙂 🙂

Avtorica, znano je, da cepiva na dolgi rok lahko vplivajo na CŽS, na možgane, na nevrotransmiterje, na proizvodnjo hormonov sreče (štirje so, ne samo eden)….  počakaj skozi leta, kaj in kako bo. Zdaj nimaš kaj, kot samo čakat in uvidet in sprejet, kako se bo tvoje telo in tvoj živčno-transmitersko-nevronski sistem odzval na delovanje tega cepiva v tvojem telesu.

Haha, jes, jes… govori se, splošno je znano, čula rekla kazala, bla bla bla, ovaj kako da kažem a da ne lažem… in še vedno so živi vsi, ki so bili n-krat cepljeni kot otroci že pred 50 in več leti. Eh, sami doktor luzerji z IQjem zlate ribice.

Če bi komu še delovala zdrava pamet, bi dojel, da je prekratek čas za ugotovitev vseh napak cepiva. Sej še o kovidu skoraj nič ne vedo (dolgoročno kaj in kako pušča posledice in kaj se lahko razvije iz tega), kaj šele o cepivu. Dolgoročno ne vedo še kako bo, ker ne morejo, ker je nov. Kaj šele o cepivu, ki je še novejše…. Sedaj bodo šele ugotavljali stranske učinke po cepljenju… potem bodo šele naredili popravek cepiva…

V onaplus reviji je jasnovidka rekla, da bo že oktobra na voljo, izboljšano…

Težko bi rekla da je to od cepiva.  Imam pa tudi jaz podobne težave, ampak ne zaradi cepiva ampak zaradi te depresije. Vreme je depresivno, korona je bila, nikamor ne moremo.

akdove, 25.05.2021 ob 17:04

Če bi komu še delovala zdrava pamet, bi dojel, da je prekratek čas za ugotovitev vseh napak cepiva. Sej še o kovidu skoraj nič ne vedo (dolgoročno kaj in kako pušča posledice in kaj se lahko razvije iz tega), kaj šele o cepivu. Dolgoročno ne vedo še kako bo, ker ne morejo, ker je nov. Kaj šele o cepivu, ki je še novejše…. Sedaj bodo šele ugotavljali stranske učinke po cepljenju… potem bodo šele naredili popravek cepiva…

V onaplus reviji je jasnovidka rekla, da bo že oktobra na voljo, izboljšano…

Sedaj so cepiva čistejša kot kadarkoli prej v zgodovini cepiv. Kaj v cepivih naj bi torej vplivalo na nevrotransmiterje, kot se nekdo zgoraj smeši… slaba karma? Vsebujejo namreč identične primesi, kot jih vsebuje vsaka tableta od aspirina naprej.

kozel, 25.05.2021 ob 19:24

Sedaj so cepiva čistejša kot kadarkoli prej v zgodovini cepiv. Kaj v cepivih naj bi torej vplivalo na nevrotransmiterje, kot se nekdo zgoraj smeši… slaba karma? Vsebujejo namreč identične primesi, kot jih vsebuje vsaka tableta od aspirina naprej.

Aspirin vsebuje mRNA in adenovirus šimpanzov?

a res, 25.05.2021 ob 21:23

Aspirin vsebuje mRNA in adenovirus šimpanzov?

In kaj ima to veze z nevrotransmiterji… na njih vpliva toliko kot na plimo in oseko ali na pihanje vetra.

kakor razumem iz tega posnetka in besed te zdravnice je ravno obratno:

Danes v cepivih zmanjšujejo antigene in povečujejo kemikalije. Proces prečiščevanja antigenov je dolgotrajen in množična proizvodnja cepiv, kot jo imamo danes, ne bi prišla v poštev. Prav tako niso opravljene varnostne študije – najmanj 6-7let, ki bi dokazale, da so cepiva dokaj varna.
Zdravnica pedopsihiatrinja Dr. Biserka Ilin je na 12. redni seji odbora za zdravstvo v Državnem zboru javno naslovila glavne težave, ki jih sama vidi pri boju s pandemijo.
Oglejte si video in razmislite!
https://klip.si/video/video-izjava-slovenske-zdravnice-ki-obkroza-drzavo-prisluhni-kaj-je-povedala?fbclid=IwAR3bpiWiuq2NUID1tEsJ9f-NcuAo0KJuqwQ9vORdjuLAOABkyU_2UW8Z0A4

preeehitro gre vse skupaj za zagotovoljeno varnost

se pravi, ko ne verjamete dohtarjem, greste pa jasnovidko vprašat?

Zdaj, ko sta se Gatesova ločila, je zelo odvisno, ali ste padli pod njegovo komando ali njeno. Pri ločitvi sta si namreč tudi razdelila svetovno cepljeno populacijo, vsak pol. Eni zdaj lovite njegovo omrežje, drugi njeno. Od tega so tudi odvisne težave. Baje ste tisti s anksioznostjo pri Melindi, tisti s tresavico pa pri Billu.

A anksioznost imaš zaradi posledic cepljenja pri drugih a ti je cepivo to povzročilo?

s tabo je narobe že to, da si se šla cepit! verjameš vladi, o bože, največjim pokvarjencem greš verjet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close