Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali se da živeti brez ljubezni?

Ali se da živeti brez ljubezni?

Ljudje, ki druge kar naprej obtožujejo egoizma, bi te ljudi radi spremenili v neegoiste, da bi od njih nekaj dobili. Ne pričakuj od drugih, česar nisi sposoben dati samemu sebi..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

tako je.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ne, taki ljudje stežka ohranjajo duševno zdravje, kar se izrazi v negativnih simptomatiki: huda osamljenost, razdiralna (avto)agresija, izguba smisla življenja, zatekanje v svoj svet ali čudaštvo…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam… lep primer si..[/quote]
Zakaj pa takšna sovražnost do žensk ?
Po drugi strani pa odpor do otrok…Razmišljam, če ima to dvoje kaj skupnega, saj tisti, ki ne marajo žensk, običajno najdejo tisoč razlogov zakaj ne imeti otrok.[/quote]

To sovražnost je pobral iz primarne družine, verjetno od svojega očeta. Težko se je bo otresel.

Saj se ne gre za podjebavanje.
Napisal sem, da ima človek vedno bolj rad LE samega sebe, kar pa je čisto nekaj drugega, kot, če napišeš, da imaš rad sebe (med drugim) in to potem deliš z drugimi.[/quote]
Robi, kaj je danes s tabo? :)[/quote]
Ampak res. Da greš lenuhu še tretjič razlagat isto stvar, ki bi jo moral dojeti že prvič. Ni to vsakemu namenjeno.
🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem. Bi moralo kaj biti ? :)[/quote]
… pravilno citirano…
Ampak res. Da greš lenuhu še tretjič razlagat isto stvar, ki bi jo moral dojeti že prvič. Ni to vsakemu namenjeno.
🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tako je. zato si asocialneži in osamelci najmočneje želijo partnerja. ker drugega nimajo. Kdor ima toploto v družini, pri sorodnikih in vsaj nekaj dragih prijateljev, ne rabi partnerja nujno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close