Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali res moški bolj varajo kot ženske?

Ali res moški bolj varajo kot ženske?

ta je meni zmeri najbolj smešna….kako boge moške take ženske omamijo, zvežejo in posilijo….
On je čist nedolžen pri noseči ženi in otroku doma…..ona je pa kuzla….itak…

Ej, niti malo ni čudno, da te tip vara. Pa kdo bi zdržal pri taki baburi?

Ne, na SČ je kup tem, kjer se zmerja moške kako varajo, ženske pa menda ne varajo :).[/quote]

Malo kritično presodi nivo tem na SČ ….

Že na tem forumu smo na minimalcu, kaj šele na SČ… tam lahko kvečjemu prosiš Barco za kakšno pravno mnenje ali kakšno ne preveč kompleksno informacijo (npr. kje je kaka trgovina ali kje se nekaj dobi). Vse drugo je “Izven dometa tamkajšnjih obiskovalcev.

Po mojem je na SČ kar nekaj ok oseb. Vsaj žaljenja ni toliko kot ga je tule. Je pa res tam nekaj takih osebkov, da te kap. Mogoče se tam zbirajo zblojene ženske, tule pa zblojeni moški. Seveda zblojenci poleg normalnežev, da ne bo kdo razumel, da so tu gor le zblojeni moški in tam le zblojene ženske.

“Nivo” osebe ni slabšalka. Oseba je lahko simpatična, dobra po srcu, poštena, prijazna, vendar …

Ne, na SČ je kup tem, kjer se zmerja moške kako varajo, ženske pa menda ne varajo :).[/quote]

Ženske še kako varajo.
Mogoče imajo sam za odtenek manj priložnosti (manj “košark”, pa “službenih potovanj”, pa “jadranj
s prijatelji”)…[/quote]
Pa ženska se ne bo tako hvalila s tem, da vara, kot moški, ki vsak seks napihne do onemoglosti, da s tem zadovolji svoj živalski nagon. 🙂

Če moški za varanje potrebujejo ženske, bi rekel, da je razmerje približno enako…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako pa potem to veš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz mislim, da je razmerje zelo blizu 50:50.

hjam … tole “varanje” ima trhle noge.
moja statistika: krešem še tri, od tega je ena poročena.
Vsaka od teh pa ima še po enega natepača. dva sta menda poročena ☺

če kdo zna naj iz tega izračuna statistični vzorec ☺
aja – počez pa se itak goni samo 7,5% za seks zrele populacije

aja – počez pa se itak goni samo 7,5% za seks zrele populacije[/quote]
Ostali se pa po dolgem…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

aja – počez pa se itak goni samo 7,5% za seks zrele populacije[/quote]
Ostali se pa po dolgem…[/quote]
ko v stoje za šankom omagajo ☺

Da vas razsvetlim…pozabili ste na prostitutke, teh je ogromno pri nas in baje so zelooo obiskane. Sploh nimate pojma koliko porocenih moskih v resnici vara!
Katero bo se kap zaradi tega posta. No, pa da vidim, ce me bojo brisali…

Ja, pri ženskah pa ste pozabili na tujino, čez mejo so slovenke navadne kurbe po pričevanjih jugo bratrancev in bratov 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako pa potem to veš? :))[/quote]

Pogledam jih ane? In če vidim tisti Mona Liza nasmešek … :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako pa potem to veš? :))[/quote]

Pogledam jih ane? In če vidim tisti Mona Liza nasmešek … :))[/quote]

Ta je res pisateljska “Mona Liza nasmešek”….Si bom zapomnila ta štos. :))

MONk še pogleda nihče … do varanja imajo dlje kot do konca vesolja ☺

Pogledam jih ane? In če vidim tisti Mona Liza nasmešek … :))[/quote]

Ta je res pisateljska “Mona Liza nasmešek”….Si bom zapomnila ta štos. :))[/quote]

A bi ti še kakšno mojo knjigo prebrala ? :))) Mogoče bi ti bilo še kaj všeč.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ženske varajo zelo dosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda ja. Tvoje izkušnje so najbolj merodajne. Nisi sposoben poiskati samske.

To sicer ne vem, ampak vem pa, da poročeni moški veselo skačejo čez plot. Verjetno pa ženske doma ne čakajo kar tako.

A si samska pa te moti, da samski raje leta za poročenimi ženskami?

Jaz sem tudi samska. Dolgo sem se šparala pa sem ugotovila, da so poročeni zakon. Uživaš z njim in to je to. Pere, lika mi pa žena. Nobenega tečnarjanja doma. Samo, ko si zaželiš, uživaš in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close