Ali res moški bolj varajo kot ženske?
Ne monovcem res ne verjamem :).
S tole temo malce provociram, večinoma pa res razmišljam, da nekaj ne gre skupaj.
Mogoče ženske dosti več varajo kot priznajo, moški pa dosti manj seksajo kot se hvalijo. Nekako v stilu, če M vprašaš koliko spolnih partnerk je imel moraš njegov odgovor deliti s 3. Pri ženski pa množiti s 3 in prideš do resnice.
Seveda, to bi bilo smrtni greh na kaj takega pomislit.[/quote]
Saj večina je menda samskih.
No stvar mojega proviciranja in draženja je samo v tem, da smo oboji krvavi pod kožo. M in Ž in da varajo eni in drugi. Ni bil pa moj namen kogarkoli tu gor obtoževati, amapk samo debatirati. No ja, na živce mi gredo pa res tisti, ki se zaklinjajo, da oni pa sigurno ne bodo nikoli varali :).
Khmmmm… To lahko razumeš kot da samski moški lažejo. Ali pa samske ženske lažejo. Tebi v presojo, kaj je bolj verjetno :P[/quote]
To je nasplošno znano, da se glede seksa najbolj hvalijo tisti moški, ki sploh ne seksajo :).
Ne vem pa kako je pri ženskah. Ne slišim nikoli nobene, ki bi se širokoustila glede tega.
Tipičen primerek osebka, ki je prepričan, da ženska prisili moškega v spolni odnos.
Veš, če te tvoj mož vara, to ni zato, ker bi ga ljubica prisilila v to, ampak ker ne more več biti zraven tebe. Res pa je grdo, da te ne zapusti in potem gre k drugi. Mogoče pa dobro kuhaš in zato ostaja pri tebi, čeprav seksa z drugo.
Forum je zaprt za komentiranje.